Hokki kohtaa huippuvireisen KeuPan lauantaina

Seitsemässä edellisessä ottelussa pisteille päässyt Kajaanin Hokki jatkaa otteluitaan lauantaina KeuPan isäntänä. 

Keskiviikkona täydet pisteet Rovaniemeltä saalistanut Kajaanin Hokki jatkaa otteluitaan lauantaina kotiottelulla KeuPaa vastaan. Kajaanilaiset ja keuruulaiset ovat ottaneet yhteen kertaalleen kuluvan kauden aikana, jolloin Hokki voitti kotonaan 5–2. Tuon ottelun sankarina toimi tehot 3+1 taululle nakuttanut Niklas Näppi.

— Kerran olemme heidät kohdanneet tällä kaudella ja siitäkin on pitkä aika. Kun he pelaavat tänään, niin me pystymme siitä katsomaan huomista varten heidän erikoistilanteita ja muita tarvittavia juttuja. Fokus on silti täysin siinä, että lähdetään oman pelin kautta etenemään, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kommentoi.

Edellisen kerran Hokki pelasi keskiviikkona, kun linnapaidat kaatoivat RoKin vieraissa luvuin 2–3. Tuosta ottelusta Hokin leirissä löydetään paljon positiivisia asioita.

— Saatiin luotua hyvin monipuolisesti hyökkäämällä maalipaikkoja. Kun me pelaamme hyvin ja järkevästi kuten Rovaniemellä ensimmäisessä ja kolmannessa erässä tehtiin, niin me pystymme luomaan niitä maalipaikkoja, ja se menee ehdottomasti positiivisten asioiden puolelle.

— Aina tarvitaan hyvää ja laadukasta viisikkopuolustamista antamaan mahdollisuudet hyvään hyökkäämiseen ja se oli erittäin hyvää Rovaniemellä, varsinkin ensimmäisessä erässä. Puolustettiin jämäkästi ja tiiviisti ja sitä kautta saatiin hyvää hyökkäyspeliä luotua, Hokki-luotsi kertoo.

Keuruulaisjoukkue on ollut erittäin vaarallinen joukkue vieraskentillä alkukauden aikana. 15 pelaamastaan vierasottelusta KeuPa on saanut kasattua 29 pistettä, joka on paras vierassaldo Mestiksessä. Ennen lauantaista Hokki-ottelua vielä SaPKon kohtaavalla KeuPalla on lisäksi päällään huippuvire, sillä edellisissä viidessä ottelussa keuruulaiset eivät ole menettäneet pistettäkään.

Kajaanilaisjoukkueen sairastupa pysyy tyhjänä ennen syyskauden viimeistä ottelua. Maalissa KeuPaa vastaan jatkaa Sami Väliharju.

Niklas Näppi ratkoi edellisen KeuPa-ottelun kypärätempullaan. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Niklas Näppi ratkoi edellisen KeuPa-ottelun kypärätempullaan. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Hokki-KeuPa HT la 17.12 kello 17.00