Hokki kohtaa Jokipojat kotiavauksessaan

Kajaanin Hokki jatkaa keskiviikkona alkanutta Mestis-kauttaan pelaamalla Jokipoikia vastaan perjantaina kotonaan. 

Keskiviikkona kehnosti sarjakautensa Iisalmessa aloittanut Hokki kohtaa perjantaina Kajaanissa Jokipojat. Avausottelussaan Hokki hävisi IPK:lle vieraissa 5–2, kun taas ärjypaidat kaatoivat SaPKon kotonaan selkeästi luvuin 5–1.

— Pelaajille ei tarvinnut isommin videomateriaalia eilisestä tarjota. Hyökkäyksellisesti eilinen ottelu oli viisikkotasolla erittäin heikko. Puolustaminen oli normaalilla tasolla viidellä viittä vastaan annettujen maalipaikkojen valossa, kaksi maalia IPK teki tasaviisikoin, kaksi ylivoimalla ja viimeisen tyhjiin. Tänään käytiin joukkueen kanssa eilinen läpi, käytiin jäällä ja käännettiin katse kohti huomista, kertaa Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

Harjoituskaudella joukkueet kohtasivat toisensa kahteen otteeseen, ensin Hokki kaatoi Jokipojat Kuhmossa 4–2 ja harjoituskauden viimeisessä ottelussa linnapaidat veivät voiton Joensuussa luvuin 0–1 Joni Piipposen osumalla.

— Voi sanoa, että vastustaja on tuttu, kun pelataan kolmantena peräkkäisenä perjantaina Jokipoikia vastaan. Kaksi aiempaa ottelua on ollut hyvin vauhdikkaita ja sitä samaa on luvassa huomenna. Vastakkain on kaksi tiiviillä viisikolla pelaavaa joukkuetta ja siihen tulee vielä lisäksi hyvä pelitempo, joka luo pohjan huomisen ottelun käsikirjoitukselle, kommentoi Laukkanen.

Hokilta sivussa jatkavat keskiviikkoisen ottelun tapaan Teemu Huttu, Jarkko Harjula ja Markus Korkiakoski. Heidän lisäkseen sivussa on Tino Kauppinen kuumeen takia. Maalissa Hokilla aloittaa Sami Väliharju.

800_0337-1024x682

Sami Väliharju torjuu Hokin maalilla Jokipoikia vastaan.

Hokki-Jokipojat Kajaanin jäähallissa perjantaina 16.9 kello 18.30