Hokki kohtaa Jokipojat kotiyleisön edessä – Varttisen veljekset iskevät yhteen kaukalossa

Kajaanin Hokki kohtaa keskiviikkona tutun kiistakumppanin Jokipojat. Keskinäisten otteluiden voitot ovat tältä kaudelta tasan 1–1.

Lisää jännitettä kaukaloon tuo Panelian Raikkaan kasvattien Aleksi ja Matias Varttisen kohtaaminen. Isoveli Matias pelaa Jokipojissa ja pikkuveli Aleksi lainalla Hokissa.

Matias Varttinen on ollut Jokipoikien 2. paras pistemies tehopisteillä 9+12.

– Kyllä se on hauskaa pelata vastakkain. Mukavaa vaihtelua ainakin. Harvoin on tällaisia tilanteita ollut, että vastaan pelataan, Matias Varttinen toteaa Jokipoikien ennakossa.

– Hokki on hankala vastustaja. Mitään ei saada ilmaiseksi, vaan ihan kaikki pitää taas laittaa likoon, hän jatkaa.

Kokoonpanoon ei isoja muutoksia

Ottelu on molemmille joukkueille viimeinen ennen joulutaukoa.

– Kaksi viikkoa sitten meillä oli Joensuussa tasainen matsi ja sellaista odotamme myös tällä kertaa. Olemme joukkueen kanssa katsoneet muutamia juttuja avauspelaamisesta ja hyökkäyspäässä meidän pitäisi pystyä pysymään vielä paremmin kiekossa, Hokin valmentaja Pasi Häkkinen tiivistää pelin kehityskohteet.

Hokin kokoonpanossa keskiviikkona nähdään Kärppä-puolustaja Olli Vanttaja. Lainasopimus on yhden ottelun mittainen.

Muuten Hokin kokoonpanoon ei ole tulossa isoja muutoksia. Loukkaantumisten takia Jokipoikia vastaan sivussa ovat puolustajat Toivo PennanenAntti PalojärviRisto Mattila, Eetu Martikainen sekä hyökkääjä Sami Tamminen.

– Viime viikonloppuna menimme kapealla viiden puolustajan rosterilla ja se näkyi omassa pelaamisessa, vaikka puolustimmekin hyvin keskustaa. Nyt saamme onneksi jalkeille kuusi pakkia, Häkkinen sanoo.

 

Hokki–Jokipojat keskiviikkona 18. joulukuuta kello 18.30 Kajaanin jäähallissa!