Hokki kohtaa Jokipojat Kuhmossa

Kajaanin Hokki pelaa harjoituskautensa kuudennen ottelun perjantaina Jokipoikia vastaan Kuhmossa.

Ilman tappioita harjoituskautensa viisi ensimmäistä ottelua pelannut Kajaanin Hokki saa perjantaina vastustajakseen viime kevään välierien vastustajansa Jokipojat. Joukkueet kohtaavat toisensa Kuhmon jäähallissa. Jokipojilla on harjoitusotteluita takanaan kolme kappaletta, joista voittoja on kaksi ja tappioita yksi maalieron ollessa 10–13.

— Alkuviikosta ollaan harjoiteltu kovaa, ainakin jääharjoittelun osalta takana on selkeästi kovin viikko takana. Huomenna pelataan vähän sellaisella teemalla, että väsyneenäkin pitää pystyä pelaamaan, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kommentoi.

Perjantaisesta Kuhmossa pelattavasta ottelusta Laukkanen povaa hyvätasoista kamppailua. Vastaan asettuva Jokipojat on työteliäs ja kurinalainen joukkue.

— Jokipojilla on runko ja päävalmentaja pysynyt samana viime kaudesta. Vastaan tulee työteliäs ja erittäin kurinalainen joukkue, joka pelaa todella tiiviillä viisikolla niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaan. Jokipojat on hyvä mittari meidän jalalla tapahtuvaan pelaamiseen, jos luistelussa ei heitä vastaan ole se paras lentokeli, on heitä vastaan äärimmäisen hankala pelata, Hokki-luotsi arvioi.

— Oma odotusarvo on, että luvassa on erittäin hyvätasoinen Mestiksen harjoitusottelu, Laukkanen jatkaa.

Viime viikon perjantain ottelussa nähtiin Hokilta harjoituskauden selkeintä pelaamista. Joukkue on jatkanut pelin parantamista alkuviikon aikana jääharjoituksissa.

— Pelin kehittämiseen on panostettu iltaharjoitteluissa, niissä harjoitteluissa saadaan hyvin viisikkotasolla tapahtuviin asioihin toistoja. Kun niitä ruvetaan tekemään pelitilanteessakin oikein, tulee peli kehittymään. Uskon harjoittelun voimaan, kun saadaan hyviä ja laadukkaita harjoitteita, niin silloin se näkyy pelissä selkiintymisenä, linnapaitojen käskyttäjä päättää.

SONY DSC

SONY DSC

KuKi HT:n kasvatti Heikki Klemetti pelaa perjantaina kotikonnuillaan. (Kuva: Roosa Kurkinen)

Hokin kokoonpano Jokipojat-otteluun:

29 Sami Anttila – 24 Samu Pyykkönen – 22 Anton Ollikainen
15 Heikki Klemetti – 31 Miska Humaloja – 10 Niklas Näppi
21 Christoffer Seppelin – 27 Oscar Leppänen – 28 Timo Hiltunen
12 Joni Piipponen – 14 Matti Kaarlela – 23 Riku Korhonen

2 Risto Mattila – 3 Reko Tornberg
25 Mikael Seppälä – 7 Taneli Siikaluoma
6 Roni Viirlas – 8 Samuli Tanhua

1 Sami Väliharju (AM) – 30 Tuukka Smura