Hokki kohtaa LeKin perjantaina Kajaanissa

Hokin ottelut jatkuvat perjantaina Kajaanissa, kun vastaan asettuu samoista sijoista taisteleva LeKi. Ottelu on joukkueiden kolmas keskinäinen kuluvan kauden aikana. Voitot edellisistä kahdesta ottelusta ovat tasan 1-1. 

Kajaanin Hokki kohtaa perjantaina Kajaanissa kolmatta kertaa kuluvan kauden aikana LeKin. Molemmat aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet kotijoukkueen voittoon. Lokakuussa Hokki voitti lukemin 5–2, mutta tammikuussa lempääläisjoukkue vastasi ottamalla kotonaan täyden pistepotin luvuin 6–3.

— Reilu kuukausi sitten saatiin kylmää kyytiä Lempäälässä. Puolustuspaketti viisikoiden osalta pitää saada selkeästi parempaan kuosiin huomenna koska LeKi teki edellisessä kohtaamisessa maaleja niin suorista hyökkäyksistä, riistoista kuin päätypelistä. Pelin loppua kohden joukkueen moraali puolustamiseen myös löystyi, mikä on anteeksiantamatonta  toimintaa pelillisten arvojen osalta, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kommentoi.

Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäisille sijoille, LeKin ollessa yhdeksäs ja Hokin ollessa kymmenes. Joukkueiden välinen ero on kuitenkin vain kolme pistettä lempääläisten eduksi.

LeKi vahvistui vielä viime viikon aikana kovan luokan paluumuuttajalla, kun Niclas Lucenius palasi saukkopaitaan. Aiemmin urallaan reilusti yli piste per peli -tahdilla Mestiksessä pelannut Lucenius on kerennyt pelata kahdessa ottelussa, joissa pistetiliin on tullut yksi syöttöpiste.

Lempääläiset pelasivat edellisen kerran keskiviikkona. Tuolloin Miikka Kuuselan ryhmä onnistui nollaamaan TUTOn kotihallissaan. 2-0-voiton avaimena toimi 44 torjuntaa ottanut Christian Heljanko ja maalinteossa onnistuneet Sami Kaislehto ja Jere Helenius.

Hokilta sivussa perjantai-illan ottelusta ovat Reko Tornberg ja Tuomas Vartiainen, maalilla linnapaidoilla jatkaa Sami Väliharju.

Niklas Näppi onnistui maalinteossa edellisessä LeKi-ottelussa. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Hokki-LeKi pe 24.2 kello 18.30.