Hokki kohtaa LeKin – Yle paikalla Kaj Kunnaksen johdolla

Mestiksessä sijalla 10 oleva Kajaanin Hokki saa perjantaina vastaansa sijaa 12 miehittävän LeKin kotiottelussa. Hokin edelliset neljä kotiottelua ovat päättyneet linnapaitojen voittoon, jatkuuko putki perjantaina?

Neljä edellistä kotiotteluaan maalierolla 17-6 voittanut Kajaanin Hokki aloittaa kahden ottelun viikonlopun perjantaina Lempäälän Kisan isäntänä. Vierailijajoukkue ei ole linnapaidoille tuttu vastus, sillä joukkueet eivät ole toisiaan vielä kuluvan kauden aikana kohdanneet.

— Ei olla hirveästi mietitty vastustajaa, vaan ollaan pyritty harjoittelemaan laadukkaasti ja keskittymään omaan tekemiseen. Huomenna katsotaan vähän heidän erikoistilannepelaamista ja muita juttuja, mitä kuuluu vastustajan läpikäymiseen. Kyllä tässä fokus on ollut täysillä omassa tekemisessä, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kertoo.

Lempääläiset pelasivat edellisen kerran keskiviikkona, kaatuen kotonaan Peliitoille maalein 2–6. Hokki sen sijaan on päässyt alkuviikon ajan harjoittelemaan rauhassa LeKi- ja SaPKo-otteluihin, sillä kajaanilaisjoukkueen edellinen ottelu on viime lauantainen vierasottelu Peliittoja vastaan. Hokki-leirissä ei kuitenkaan nähdä hyötyä rasituserossa.

— Tämä on ihan normaalirytmiä, he pelaavat keskiviikkona ja perjantaina ja matkaavat lauantaiksi Rovaniemelle. Meillä on nyt sellainen viikko, että ottelut on perjantaina ja lauantaina. Sillä ei ole mitään merkitystä huomisen ottelun kuvaan, Hokki-luotsi kommentoi.

Perjantaiseen otteluun Hokin kokoonpano muuttuu Riku Korhosen ja Tino Kauppisen liittyessä sairaslistan puolelle kuumeen takia. Käytettävissä joukkueella on perjantain otteluun 10 hyökkääjää ja 7 puolustajaa. Maalilla Hokilla aloittaa Sami Väliharju.

Hokki lähtee hakemaan jatkoa kotivoittojen putkelle perjantaina. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Hokki lähtee hakemaan jatkoa kotivoittojen putkelle perjantaina. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Hokki-LeKi perjantaina 28.10 kello 18.30. Liput ennakkoon tästä: Hokki-LeKi liput. Metsänhoitoyhdistyksen kortilla otteluun ilmainen sisäänpääsy.