Hokki kohtaa perjantai-iltana TUTOn

Kajaanin Hokki lähtee hakemaan voittoputkelleen jatkoa, kun se kohtaa kotonaan TUTOn.

Hokki on aloittanut kauden todella räväkästi, sillä se on kerännyt viidestä ensimmäisestä ottelusta neljä voittoa ja löytyy yhdeksällä pisteellä sarjataulukosta sijalta neljä. Hokin voittoputki venyi jo kolmen ottelun mittaiseksi, kun se kaatoi keskiviikkona hallitsevan mestarin Jukurit lukemin 5-6 voittomaalikilpailun päätteeksi.  Hokin päävalmentaja Petri Mattila lähtee perjantain kohtaamiseen hyvillä fiiliksillä.

– Hyvät on fiilikset joukkueessa sehän nyt on selvä. Voittaminen on kuitenkin aina mukavampaa kuin häviäminen. Kova taistelu tulee varmasti huomenna ja meidän täytyy olla taas vaan kärsivällisiä.

Vierailija TUTO on kerännyt viidestä ensimmäisestä ottelusta kymmenen pistettä ja sen sijoitus sarjataulukossa on kolmas. Myös TUTO pelasi edellisen ottelunsa keskiviikkona, jolloin se joutui taipumaan kotonaan LeKille lukemin 1-4. Ismo Lehkosen valmentama turkulaisjoukkue tuleekin varmasti Kajaaniin sisuuntuneena.

– Sieltä tulee vastaan joukkue, joka pelaa hyvää ja kurinalaista viisikkopeliä. Lisäksi siellä on useampi taitava yksilö. Hyvä joukkue kaiken kaikkiaan, niin kuin kaikki joukkueet tässä sarjassa, tiivistää Mattila.

Perjantain kamppailussa joukkueiden kultakypäriä kantavat varsin odotetut nimet. Hokin paras pistemies kauden viidessä ensimmäisessä ottelussa on ollut kapteeni  Teemu Virtala tehoin 3+5=8, kun taas TUTOlla tehokkaimpana on häärinyt niin ikään joukkueensa kapteeni Antti Virtanen 2+5=7.

Ottelu pelataan Kajaanin jäähallissa perjantaina 26.9 kello 18.30 alkaen.

seppanen

Hokin maalivahti Teemu Seppänen on jälleen perjantain ottelussa paljon vartijana.