Hokki kohtaa revanssiviikonloppuna D-Kiekon – ”Hyvä mini-pudotuspelisarja runkosarjan keskelle”

Revanssiviikonlopun otteluparissa Kajaanin Hokki saa vastaansa Jyväskylän D-Kiekon. Ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina Kajaanissa kello 18.30 ja joukkueet kohtaavat uudelleen sunnuntaina Jyväskylässä.

Hokki kohtasi D-Kiekon harjoituskaudella kahteen otteeseen. Kajaanilaiset veivät molemmat ottelut nimiinsä, Kajaanissa luvuin 7–4 ja Jyväskylässä luvuin 9–4.

D-Kiekko on aloittanut kautensa hyvin ja vierailijat löytyvät sarjataulukossa heti Hokin perästä kuudentena. Edellisen kerran joukkue pelasi sunnuntaina, jolloin AIK/Laser HT vei pisteet mukaansa Jyväskylästä lukemin 3–4.

– D-Kiekko on hyvin liikkuva joukkue, keskinäisissä harjoituspeleissä oli paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Heidän kokoonpano on vähän elänyt niistä otteluista. Meidän täytyy puolustaa ja hyökätä tiiviisti viisikkona heitä vastaan, Hokin valmentaja Pasi Häkkinen kertoo.

– Tämä revanssiviikonloppu on hyvä mini-pudotuspelisarja runkosarjan keskelle. Jos lauantain ottelussa syntyy taistelupareja, voivat ne korostua sunnuntain otteluun. Lisäksi lauantain ottelun jälkeen pitää reagoida ja nollata nopeasti ennen sunnuntain kohtaamista.

Hokki on voittanut kolme viimeisintä otteluaan. Haukat, Riemu ja VG-62 ovat kaatuneet Hokin edessä yhteismaalein 26–7.

– Olemme tehneet nyt paljon maaleja ja päästetyt maalit ovat ollut sillä tasolla, mitä me haluamme. Viime sunnuntain peli oli aika extremeä, eikä minun mielestä tuollaisia pitäisi tulla. Tehtyjen maalien määrään ei pidä kuitenkaan jäädä kiinni, Häkkinen kommentoi.

Hokilta ottelusta puuttuu varmuudella Jaakko Heiskanen. Aiemmasta tiedosta poiketen Peter Gápa on näillä näkymin pelikunnossa. Lisäksi tuore Hokki-vahvistus Robin Ullberg debytoi viikonlopun otteluissa Hokin takalinjoilla.

Hokki hyökkää viikonloppuna D-Kiekon kimppuun. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Hokin alustava kokoonpano D-Kiekkoa vastaan:

31 Erno Räisänen – 11 Jesse Niskanen – 16 Niko Saarenpää
23 Riku Korhonen – 26 Martins Vitolins – 15 Heikki Klemetti
19 Peter Gápa  – 8 Niki Huovinen – 14 Roberts Locans
27 Tommi Klemetti – 12 Oscar Leppänen – 17 Alex Olkinuora
31 Vili Kauppinen (13. hyökkääjä)

10 Alejandro Ramirez – 95 Jarkko Heikkinen
6 Robin Ullberg – 28 Micke Niemelä
70 Alexander Liulchuk – 7 Juho-Ville Kyllönen

35 Severi Kinnunen (AM) – 3 Joni Antikainen

Perhelippu nyt myös arki- ja lauantaipeleissä

Lanseerasimme kuukausi sitten sunnuntain kotiotteluihin perhelipun. Jatkossa perhelippuja saa myös lauantaina ja arkisin pelattaviin kotiotteluihin.

Perhelipulla sisään pääsee 2 vanhempaa ja 2 lasta tai 1 vanhempi ja 3 lasta yhteishintaan 15 euroa. Lippu käy B-, C- ja seisomakatsomoihin.

REVANSSIVIIKONLOPPU:

La 21.10.2017 Hokki–D-Kiekko klo 18.30
Su 22.10.2017 D-Kiekko–Hokki klo 18.40 (ottelu näkyy Keilakeskus Puistossa)