Hokki kohtaa Suomen Cupissa SaPKon ja D-Kiekon

Jääkiekon Suomen Cup jatkuu tulevalla viikolla. Kajaanin Hokki kohtaa 3. kierroksen otteluissa Suomi-sarjassa pelaavan D-Kiekon sekä Mestis-joukkue SaPKon.

Hokki, SaPKo ja D-Kiekko muodostavat Suomen Cupin 3. kierroksen lohkon 3. Joukkueet pelaavat yksinkertaisen sarjan, eli jokaiselle joukkueelle tulee yksi kotiottelu ja yksi vierasottelu. Lohkon voittaja etenee Suomen Cupissa 8 parhaan joukkoon.

Suomen Cupin 1. ja 2. kierroksella mukana on ollut Suomi-sarjan ja II-divisioonan joukkueita. Mestis-joukkueet tulevat mukaan 3. kierrokselle. Hokki tippui viime vuonna Suomen Cupissa 3. kierroksella, kun Hokki hävisi vieraissa SaPKolle 5–1.

Lohko 3:n otteluohjelma:
Ke 4.9. klo 19.00 D-Kiekko–SaPKo
Pe 6.9. klo 18.30 SaPKo–Hokki
La 7.9. klo 17.00 Hokki–D-Kiekko

Suomen Cupin 3. kierros

Lohko 1: IPK, Raahe-Kiekko, RoKi
Lohko 2: Hermes, Laser HT, S-Kiekko
Lohko 3: D-Kiekko, Hokki, SaPKo
Lohko 4: Jokipojat, KeuPa HT, Peurunka HT
Lohko 5: Ketterä, Kiekko-Espoo, Titaanit
Lohko 6: Koovee II, Peliitat, TUTO Hockey
Lohko 7: FPS, HC Giants, Kiekko-Vantaa
Lohko 8: Karhu HT, Koovee, Virkiä

Hokki pelaa Suomen Cupin kotiottelut Kajaanin harjoitusjäähallissa, jonne mahtuu viranomaismääräysten mukaan 200 katsojaa. Harjoitusjäähallissa on vain seisomapaikkoja. Sakela Rakennus tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn ja paikalle otetaan saapumisjärjestyksessä 200 ensimmäistä katsojaa.

Valitettavasti joudumme olosuhteiden pakosta toimimaan poikkeusjärjestelyin, joten kausikortti- ja muut edut eivät ole voimassa Suomen Cupin otteluissa. Toivomme teiltä ymmärrystä tilanteeseen.