Hokki lähtee uudella vyöryllä kolmen pelin viikkoon, Paakkola debytoi Mestiksessä

Kajaanin Hokilla on edessä tiukka kolmen pelin viikko. Keskiviikkona Kajaaniin saapuu vieraaksi SaPKo ja viikonlopuksi Hokki suuntaan etelään, missä Hokki kohtaa K-Vantaan ja Peliitat.

Hokin harjoitteluviikko käynnistyi maanantaina joukkueen pitämällä palaverilla. Tehohyökkääjä Tuomas Komulainen kertoo, että pitkässä palaverissa käsiteltiin lauantain 0–6-kotitappioon päättynyttä ottelua sekä joukkueen jokapäiväistä tekemistä.

– Siellä oli hyvää keskustelua ja kävimme läpi, mitä siinä lauantain pelissä tapahtui. Se oli anteeksiantamaton kyykkäys koko joukkueelta, Komulainen myöntää.

– Maanantaina jäällä oli jämäkkää tekemistä ja sinne tuli iso muutos. Nyt pitäisi alkaa ottaa pisteitä ja pyritään huomenna näyttämään, että olemme valmiita peliin.

Hokki ja SaPKo ovat kohdanneet runkosarjassa kolmesti. Voitot ovat SaPKolle 2–1.

– Vastassa on todella kova joukkue, joka kääntää peliä nopeasti. Meidän pitää olla hereillä etenkin ottelun alussa, Komulainen sanoo.

Komulainen on Hokin toiseksi paras pistemies. Hän on tehnyt 33 otteluun tehot 10+20.

Parikka ja Junnila sivussa, Paakkolalle debyytti

18-vuotias Mikko-Matti Paakkola tekee keskiviikkona debyytin kasvattajaseuransa paidassa. Paakkola teki Nuorten Mestiksessä 30 otteluun tehot 19+14 ja Nuorten Suomi-sarjassa hän on tehnyt kahteen otteluun tehot 3+0.

Paakkola pelaa alustavasti Hokin kolmosketjussa. Hänelle on kaavailtu myös ylivoima-aikaa.

Loukkaantumisten takia Hokin kokoonpanosta sivussa ovat Valtteri Parikka ja Jyri Junnila. Armeijakiireiden takia sivussa oleva Valtteri Ilomäki sekä pelikieltoa kärsivä Jesperi Viikilä ovat sivussa keskiviikon ottelusta, mutta kaksikko on viikonloppuna jälleen joukkueen vahvuudessa.

Sami Tammisen pelaaminen ratkeaa pelipäivän aamuna. Maalissa pelaa Tomi Rautio.

Tulevat ottelut:

Ke 22.1. klo 18.30 Hokki–SaPKo
Pe 24.1. klo 18.30 K-Vantaa–Hokki
La 25.1. klo 17.00 Peliitat–Hokki

Ennakkolipunmyynti netissä ja arkisin Hokki-toimistolla klo 10–15. Jäähallin lippuluukku aukeaa tunti ennen ottelua.