Hokki lähtee uusituin ketjuin Ketterän kaatoon – Junnila debytoi kakkosketjussa: ”Toivottavasti pystyn nostamaan joukkueen tasoa”

Kajaanin Hokki kohtaa lauantaina kotikaukalossa hallitsevan mestarin Imatran Ketterän.

Tuore Hokki-vahvistus Jyri Junnila palaa lauantaina Hokki-paitaan 15 vuoden tauon jälkeen.

– Kiva päästä pelaamaan. Edellisestä pelistä on pitkä aika, joten itselle on hankala asettaa mitään pelillisiä odotuksia. Toivottavasti pystyn nostamaan joukkueen tasoa sekä pelillisellä että henkisellä puolella ja olemaan sillä tavalla avuksi, Junnila sanoo.

– Onhan siitä hetki aikaa kun viimeksi olen Kajaanissa pelannut, mutta kiva tänne on tulla, kun hallilla näkee tuttuja miehiä.

Junnila on ollut koko alkukauden pelaamatta ja hän on harjoitellut Kärppien A-junioreiden mukana.

– Ihan samalla tavalla ne päivät ovat menneet kuin ennenkin Liigassa. Ainoa ero on, että illalla ei ole pelejä.

– Olen harjoitellut hyvin ja olen hyvässä kunnossa, mutta pelikunto on vielä eri asia, kun treeneissä ei kuitenkaan tule samalla tavalla kamppailutilanteita. Ensimmäinen peli on varmasti kova puristus pitkän tauon jälkeen.

Hokki uusituin ketjuin Ketterän kaatoon

Hokki on laittanut keskiviikon ottelun jälkeen ketjukoostumukset uusiksi. Alustavassa kokoonpanossa Samu Pyykkönen nousee ykkösketjun keskelle ja saa laidoilleen Tuomas Komulaisen sekä Jarkko Harjulan.

Jesperi Viikilä tekee loukkaantumisen jälkeen paluun kokoonpanoon ja hän muodostaa Hokin kolmosketjun yhdessä Christoffer Seppelinin sekä Heikki Klemetin kanssa.

Junnila pelaa puolestaan Hokin kakkosketjussa yhdessä Mika Koiviston ja Sami Tammisen kanssa.

– Parin treenin perusteella molemmat ovat taitavia kavereita. Vaikea vielä sen enempää on analysoida, mutta ainakin syötöt ovat napsuneet hyvin lavoille, Junnila naureskelee.

Junnila on pelannut urallaan yli 700 ottelua Liigassa. Mestiksessä hän pelasi viimeksi kaudella 2010–2011, jolloin hän pelasi Kiekko-Laserissa 20 ottelua tehoin 14+7.

– Luistelunopeus on täällä aika sama kuin Liigassa, mutta pelissä sen tekemisen tason vasta näkee. Hokin treeneissä on ollut kuitenkin tosi hyvä tekemisen meininki.

– – – – – –

Perhepeli Hokki–Ketterä lauantaina 23.11. klo 17.00 Kajaanin jäähallissa! Jäähallin käytävällä kasvomaalausta ja pöytälätkää, koko perhe sisään vain 10 eurolla!

KUVAT: Juuso Jonninen