Hokki logistiikan kuulumisia

”Logistiikka ja huolinta tarkoittavat yksinkertaisimmillaan tavaran ja siihen liittyvän tiedon liikuttamista, varastoimista ja toimittamista perille.”

Tätähän tämä meidän toiminta lyhykäisyydessään on ollut kuluvan vuoden heinäkuun viimeisen viikon alusta ja on siihen asti, kunnes kausi päättyy tulevan vuoden keväällä ja toivottavasti mahdollisimman myöhään. Kuluvan kauden valmistelut on aloitettu jo kesällä Pekan toimesta varuste- ja mailatilausten tiimoilta. Me muut hyppäsimme remmiin heinäkuun viimeisellä viikolla, tuolloin noudimme pelaajien varusteita ja valmistelimme pukuhuoneen päävalmentajan laatiman ”loossi”-jaon mukaan.

Joukkue kokoontui 1.8.2022 ja siitäpä lähtien päivärutiinimme on ollut pääsääntöisesti seuraava huollon MOTTOA noudattaen:” Pääasia on, että pullot ovat täynnä ja pelaajat eivät kaatuile jäällä”.

Aamupäivä:

Hallille klo 08:00

-harjoitusten valmistelua, pyykinpesua, luistimien teroitusta, varusteiden korjausta ym. muita hommeleita(Pekka on hallille tullessaan noutanut  mailoja yms. tarvikkeita Tokmannilta).

Jää klo 10.30–11.30

– kaikenlaista pikkupuuhaa kuten terien vaihtoa luistimiin, juomapullojen täyttöä ja pienimuotoisia lääkinnällisiä toimenpiteitä.

Aamupäivän loppulitviikit 11:30-12:30:

-pyykit koneeseen 20 minuuttia harjoituksen jälkeen, pyykit kuivuriin ja pikku levolle noin 12:30 alkaen ja takaisin hallille puoli kolmen aikaan.

Iltapäivä:

Iltapäivä samoilla hommilla klo 14:30–18:30. Siinäpä se kahdeksan tuntia kuluikin nopeasti, eikä kelloa tarvinnut juurikaan vilkuilla, näin siis silloin kun joukkue harjoittelee kaksi kertaa päivässä.

Huoltoterveisin

Pekka, Pertti ja Eetu

p.s Tietenkin pelaajien kanssa jutustelua iloista, huolista ja murheista sekä päivän polttavista aiheista. Niin ja eivätkä päivät meillä pelkää jääkiekkoa ole. Jaamme ja sovittelemme paikalla oloja tilanteen mukaan.