Hokki maajoukkuetauolle kahdeksantena

Kajaanin Hokin viimeinen ottelu ennen maajoukkuetaukoa ei tuottanut lisäpisteitä, kun SaPKo vei ottelun nimiinsä lukemin 3–0 (3-0, 0-0, 0-0). Seuraavan ottelun Hokki pelaa perjantaina 11.11 JYP-Akatemian vieraana.

Kajaanin Hokki lähtee maajoukkuetauolle Mestiksen kahdeksannelta sijalta. Kajaanilaisjoukkue pelasi viimeisen ottelunsa ennen maajoukkuetaukoa Savonlinnassa SaPKon vieraana, häviten pässipaitojen ensimmäisten kymmenen minuutin maaleille, kun Teemu Lepaus, Ville Paalanen ja Joona Monto upottivat kiekon linnapaitojen verkkoon. Kajaanilaisleirissä ei ottelusta jäänyt selittelyille sijaa.

— Peli oli kokolailla isät vastaan pojat ja hyvällä maalivahtipelillä saatiin näinkin lohdullinen lopputulos. Kenttäpelaajat olivat aikamoisessa syväunessa ottelun alun. Kun peli oli aika selvä kymmenen minuutin jälkeen, niin osa pystyi jonkin verran pelaamaan, mutta kyllähän tämä oli kokonaisuudessa todellakin isät vastaan pojat, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen arvioi.

Ennen SaPKo-ottelua oli Hokilla allaan perjantainen LeKi-ottelu, samalla kun SaPKo ei pelannut. Rasituseron taakse Laukkanen ei tahdo kuitenkaan piiloutua.

— Jos lähdetään tuollaisia miettimään syyksi tappioon, niin sitten on helppoa aina mennä jonkin asian taakse. Minun mielestä ei kuitenkaan valmistautumisestakaan voi sanoa juurikaan mitään, kun molemmat maalivahdit oli tosi valmiita pelaamaan. Ihan samaan tapaan hekin sen valmistautumistyön tekevät kuin kenttäpelaajat ja he olivat molemmat valmiita suorittamaan. Siinä kääntyy varmaan kysymys siihen, miksi kenttäpelaajat ei olleet valmiita, Hokki-luotsi kommentoi.

Hokki siirtyy maajoukkuetauolle kahdeksannelta sijalta.

Hokki siirtyy maajoukkuetauolle kahdeksannelta sijalta.

Maalit:
1.06 1-0 Lepaus (Monto, Fonsen) VoM
5.13 2-0 Paalanen (Laamanen, Saramäki)
9.40 3-0 Monto (Lepaus, Forsström)

Torjunnat:
Tuukka Smura 4+0+0=4 (vaihtoon 9.40)
Sami Väliharju 8+9+16=33
Juhana Aho 4+8+5=17

Jäähyt:
Hokki 4x2min
SaPKo 3x2min 1x10min

Yleisöä: 949

Seuraava ottelu: JYP-Akatemia – Hokki pe 11.11
Seuraava kotiottelu: Hokki – Kiekko-Vantaa la 12.11