Hokki matkaa FPS:n ja HCIK:n vieraaksi – ”Tulossa kovat kamppailupelit”

Kajaanin Hokki matkaa viikonlopuksi Etelä-Suomeen kahden ottelun vieraskiertueelle. Lauantaina joukkue saa vastaansa FPS:n ja sunnuntaina vastaan asettuu HCIK.

Hokki on liikkeellä etelässä parhaalla kokoonpanolla. Viime viikolla joukkueen vahvuuteen liittyneet Jere Erkkilä ja Rasmus Aaltonen ovat mukana viikonlopun otteluissa.

– Tulossa on kovat kamppailupelit, ensin isossa kaukalossa ja sunnuntaina pienessä kaukalossa. Pelaamme viikonlopun ottelut laajalla materiaalilla, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen kertoo.

Runkosarjan viidentenä oleva FPS on alkuvuoden ajan ollut tulosten valossa alavireinen. 11 ottelusta joukkue on vienyt voiton nimiinsä kolmesti ja pistepottiin on kertynyt vain 11 pistettä.

Joukkueiden kauden kaksi aiempaa kohtaamista ovat menneet Hokin nimiin. Marraskuussa Hokki voitti Forssassa 1–4 ja tammikuun alussa kajaanilaiset nousivat kolmen maalin takaa 4–3-kotivoittoon. Tuolloin Hokki mätti neljä maalia vain 10 minuutin ja 2 sekunnin sisään.

– Tämä on hyvää treeniä pudotuspelejä varten. Olemme viikon aikana kiinnittäneet huomiota tiettyihin pudotuspeleissä vaadittaviin asioihin, Hokki-luotsi kommentoi.

Ylemmän jatkosarjan loppuohjelma:
La 16.2. klo 17.00 FPS–Hokki
Su 17.2. klo 16.40 HCIK–Hokki
La 23.2. klo 17.00 Hokki–Hunters

Hokki matkaa etelään. (Kuva: Tuomas Juntunen)