Hokki matkaa Jokipoikien vieraaksi

Kajaanin Hokki kohtaa keskiviikkona tulevana kautena paluunsa Mestikseen tekevän Jokipojat Joensuussa. Perjantaina joukkueet kohtaavat toisensa Kajaanissa.

Toissa kaudella joukkueiden keskeiset pelit olivat hyvin tasaisia, kun kuudesta kohtaamisesta voitot menivät tasan 3-3. Hokin harjoitusottelukausi on tähän mennessä tuonut joukkueelle kaksi voittoa (4-2, 8-0) RoKista, yhden voiton (6-1) Sportista ja tappion (4-3 VL) IPK:sta. Jokipojat taasen ovat ottaneet 1-0-voiton Kiekko-Vantaasta ja hävinneet SKA-Nevalle 2-3 voittolaukauskisan jälkeen.

Hokin kokoonpanoon tulee muutoksia, kun edellisessä ottelussa levänneet Michal Kristof ja Radim Valchar palaavat pelaavaan kokoonpanoon. Lisäksi Kärpistä joukkueeseen liittynyt Aku Kestilä on alustavasti huomisessa kokoonpanossa.

— Meillä on sillä tavalla hyvä tilanne nyt, että ei ole loukkaantuneita ja käytössä on 14 hyökkääjää ja 8 puolustajaa. Väkisinkään osa heistä ei mahdu pelaamaan. Hyvä tilanne siinäkin mielessä että voi kierrättää, ettei kaikilla pelaajilla tarvitse kaikkia pelejä pelata, puntaroi Hokki-valmentaja Jari Laukkanen.

Radim Valchar tekee paluunsa Hokin pelaavaan kokoonpanoon.

Radim Valchar tekee paluunsa Hokin pelaavaan kokoonpanoon.

Edellisessä Hokin pelissä joukkue hävisi Iisalmen Peli-Karhuille lauantaina voittolaukauskisan jälkeen. Sitä ennen linnapaidat onnistuivat metsästämään kolme voittoa peräkkäin.

— Kyllä tappiollisesta pelistä oppii täysin yhtä paljon kuin voittopelistä. Nyt saadaan tämän viikon alkuun neljät jääharjoitukset, eli sen osalta ihan optimitilanteesta lähdetään. Tässä vaiheessa harjoituskautta hiotaan kaikkia pelin osa-aloja, niin hyökkäystä kuin puolustusta kuin erikoistilannepelaamista, lopettaa Laukkanen.