Hokki matkaa SaPKon vieraaksi

Kajaanin Hokki lähtee hakemaan paluuta voittokantaan keskiviikkona, kun linnapaidat matkaavat Mestiksen piikkipaikkaa pitävän SaPKon vieraaksi.

Kajaanin Hokin ottelut jatkuvat keskiviikkona, kun linnapaidat iskevät SaPKon kimppuun Savonlinnassa. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahteen otteeseen tälle kaudelle, SaPKon viedessä molemmat ottelut nimiinsä yhteismaalein 7–0. Joukkueiden edellinen kohtaaminen käytiin Kajaanissa 4.1, jolloin pässipaidat voittivat 4–0. Alkukauden ajan SaPKo on ollut kotonaan kivikova ja 17 kotiottelusta tappioita on Pasi Räsäsen ryhmälle kertynyt vain kaksi kappaletta.

— Tarkoitus on päästä huomenna keskialueella laadukkaisiin kiekonriistoihin, koska se on oikeastaan ainoa paikka missä SaPKo on haavoittuvainen omassa kiekollisessa pelissä. Lisäksi tyhmät  jäähyt, joita on otettu ihan urakalla viimeisimmissä peleissä, tullaan karsimaan omasta pelistä pois, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kommentoi.

Edellisen keskinäisen ottelun jälkeen SaPKo on pelannut kolme ottelua, joista savonlinnalaisjoukkue on voittanut yhden, kun Kiekko-Vantaa kaatui 7.1 Savonlinnassa lukemin 7–2. Hokki sen sijaan on pelannut neljä kertaa, joista voittoja on kertynyt kaksi.

Hokin sairastuvan puolella jatkavat Tuomas Vartiainen, Joni Piipponen ja Oscar Leppänen. Maalilla keskiviikkona aloittaa Hokki-debyyttinsä tekevä Jere Myllyniemi.

Timo Hiltunen on tehnyt tehot 2+2 edellisiin neljään peliin, jatkuuko vire SaPKo-ottelussa? (Kuva: Tuomas Juntunen)

Seuraava ottelu: SaPKo-Hokki ke 18.1
Seuraava kotiottelu: Hokki-Peliitat 21.1