Hokki matkaa sisuuntuneena RoKin kimppuun – kokoonpanoon pieniä muutoksia

Kajaanin Hokki saa lauantai-illan jännitysnäytelmässä vastaansa RoKin vieraskaukalossa. Ottelu on joukkueiden viides keskinäinen runkosarjassa. Voitot ovat tällä hetkellä tasan 2-2.

RoKi on viidestä viime ottelusta kerännyt kasaan kolme pistettä. Hokki on samalla jaksolla saanut yhteensä seitsemän pistettä.

– Tasainen matsi on luvassa. Meidän pitää puolustaa keskustaa hyvin ja olla huolellinen kiekolla, Hokin valmentaja Pasi Häkkinen ennakoi.

Keskiviikkona joukkue kamppaili kymmenen ottelun kuntopuntarin kärjessä olevaa Jokipoikia vastaan tiukan kamppailun. Ärjypaidat ratkaisivat voiton lukemin 5–4 ottelun viimeisellä minuutilla.

Runkosarjaa on Hokin osalta pelaamatta vielä 11 ottelua. Näin ollen jaossa on vielä 33 sarjapistettä.

Kyllösen loukkaantuminen tuo muutoksia alakertaan

Häkkinen arvioi syöttöpelaamisen parantamisen auttavan voittoon lauantai-illan ottelussa.

– Jos keskiviikkoa miettii, niin syöttämisen pitää olla parempaa ja varmempaa. Sitä kautta saadaan omaa hyökkäyspeliä paremmaksi. Omissa maalipaikoissa pitää olla tehokkaampi kuin kaveri.

Loukkaantumisten takia Hokin kokoonpanosta puuttuvat Jesperi Viikilä ja Mika Koivisto sekä keskiviikon pelissä iskua saanut Juho-Ville Kyllönen. Asepalvelusta suorittava Joni Kuoppala on lauantaina valatilaisuudessa ja myös sairastumisesta kärsivä Christoffer Seppelin on poissa kajaanilaisten vahvuudesta.

Sen sijaan pelikieltonsa kärsinyt Jyri Junnila palaa kokoonpanoon.

KUVA: Tuomas Juntunen

 

Tulevat ottelut:
La 8.2. klo 17.00 RoKi–Hokki
Pe 14.2. klo 18.30 Hokki–K-Vantaa
La 15.2. klo 17.00 Hokki–TUTO Hockey