Hokki metsästämään voittoa numero seitsemän

Perjantaina Kajaanissa nähdään viime kevään pronssiottelun joukkueiden kohtaaminen, kun TUTO Hockey matkustaa Hokin vieraaksi. 

Perjantaisessa ottelussa vastakkain asettuvat kaksi kuumaa joukkuetta, kun kuuden ottelun voittoputkessa oleva Kajaanin Hokki kohtaa kolmen ottelun voittoputkessa olevan TUTO Hockeyn. Voittojensa myötä TUTO on noussut sarjassa seitsemänneksi, kolmen pisteen päähän sarjan kolmatta sijaa pitävää Jokipoikia perässä.

Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen odottaa ottelusta työntäyteistä iltapuhdetta. Hokki lähtee otteluun paremmin levänneenä, pelattuaan viimeksi edellisen viikon lauantaina. TUTO sen sijaan voitti keskiviikkona Peliitat kotiottelussaan.

— TUTO on löytänyt peliään ja on nyt voittanut kolmesti peräkkäin. Siitä mitä olen heidän pelejään katsonut, niin vastustajien maalivahdit ovat saaneet tehdä kovaa työtä. TUTO on vahvaa hyökkäyspeliä esittävä joukkue ja meidän oman viisikkopuolustuksen pitää olla huomenna keskiössä, että voidaan kamppailla pisteistä taas, ennakoi Laukkanen.

Otteluun linnapaitojen kokoonpanoon tulee muutoksena Aku Kestilän paluu takaisin Oulun Kärppien mukaan Kärppien loukkaantumismurheiden takia. Pidemmän aikaa sivussa tulevat olemaan Joni Piipponen, Heikki Klemetti sekä Jarkko Harjula. Jarkko Harjulan paluu kokoonpanoon lähestyy, kun mies teki paluun otteluihin viime viikonlopun aikana Hokin A-junioreiden mukana.

— Kestilä ei ole käytettävissä, mutta muuten meidän tilanteemme on aika stabiili. Sairaslista pysyy samana kuin viime viikon otteluissa. Harjula tulee mahdollisuuksien mukaan ennen marraskuun taukoa edustusjoukkueen mukaan, Hokki-luotsi arvioi.

Hokki pyrkii venyttämään voittoputkensa seitsemään peliin.

Hokki pyrkii venyttämään voittoputkensa seitsemään peliin.

Hokki-TUTO Hockey perjantaina 9.10 kello 18.30 Kajaanin jäähallissa.