Hokki on heti pakkovoiton edessä Suomen Cupissa – ”Joukkueella on kova halu mennä tästä vaiheesta jatkoon”

Jääkiekon Suomen Cup alkaa Hokin osalta perjantaina. Hokki saa vastaansa perjantaina Mestiksessä tahkoavan SaPKon ja lauantaina Suomi-sarjassa pelaavan D-Kiekon.

Suomen Cupin 3. kierros pelataan kolmen joukkueen lohkoissa yksinkertaisena sarjana. Ainoastaan lohkon voittaja etenee jatkoon.

Hokin pelaa perjantaina vierasottelun Savonlinnassa ja kotiottelu pelataan lauantaina D-Kiekkoa vastaan.

Lohkon ottelut alkoivat keskiviikkona, kun SaPKo kaatoi D-Kiekon lukemin 0–8. Hokki tarvitsee siis perjantain vierasottelusta voiton, jotta mahdollisuudet jatkopaikkaan säilyvät.

– Lähdemme haastajana Savonlinnaan. Sarjaa ajatellen on hyvä asia, että tässä vaiheessa tulee vastaan eri joukkueita ja näemme heidänkin pelaamista. Joukkueella on kova halu mennä tästä vaiheesta jatkoon ja huomenna lyödään kaikki likoon, Hokin päävalmentaja Jarkko Heikkinen sanoo.

Valtteri Ilomäki ja Hokki aloittavat Suomen Cupin taipaleen perjantaina.

Kokoonpanosta varmuudella sivussa ovat puolustajat Toivo Pennanen ja Juho-Ville Kyllönen. Maalivahti Tomi Rautio on sivussa henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Lisäksi Tommi Klemetti huilaa ensimmäisen Suomen Cupin ottelun pelikiellon vuoksi. Klemetille tuomittiin yhden ottelun pelikielto Hermes–Hokki-harjoitusottelussa tapahtuneen ulosajon johdosta.

– Tilanne on sikäli hyvä, että lähes kaikki ovat terveenä tai lähellä pelikuntoa, Heikkinen toteaa.

Lohko 3:n otteluohjelma:
Ke 4.9. klo 19.00 D-Kiekko–SaPKo 0–8
Pe 6.9. klo 18.30 SaPKo–Hokki
La 7.9. klo 17.00 Hokki–D-Kiekko

Lohkon voittaja etenee jatkoon.

Kotiotteluun pääsee 200 ensimmäistä katsojaa

Hokki pelaa Suomen Cupin kotiottelut Kajaanin harjoitusjäähallissa, jonne mahtuu viranomaismääräysten mukaan 200 katsojaa. Harjoitusjäähallissa on vain seisomapaikkoja.

Sakela Rakennus tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn ja paikalle otetaan saapumisjärjestyksessä 200 ensimmäistä katsojaa. Varmista siis paikkasi katsomossa olemalla ajoissa paikalla!

Valitettavasti joudumme olosuhteiden pakosta toimimaan poikkeusjärjestelyin, joten kausikortti- ja muut edut eivät ole voimassa Suomen Cupin otteluissa. Toivomme teiltä ymmärrystä tilanteeseen.