Hokki on solminut neljä harjoitusottelua elokuulle – RoKi-kotiottelu pelataan Suomussalmella

Kajaanin Hokki on sopinut Mestis-joukkueiden kanssa neljä harjoitusottelua elokuulle. Hokki kohtaa RoKin kotona ja vieraissa, minkä lisäksi Hokki kohtaa vieraissa Hermeksen ja IPK:n.

Hokin kotiottelu RoKia vastaan pelataan Suomussalmella. Hokin riveissä pelaa neljä SuPS-kasvattia: Teemu Seppänen, Samu Pyykkönen, Riku Korhonen ja Jussi Vikholm.

– Hokki on koko Kainuun joukkue ja haluamme viedä kainuulaisen jääkiekon sanomaa myös muille paikkakunnille. Viime vuonna pelasimme harjoitusottelun Kuhmossa ja nyt vuorossa on peli Suomussalmella. Meidän joukkueesta löytyy sopivasti myös SuPS-väriä, joka tuo otteluun oman lisämausteensa, Hokin puheenjohtaja Pasi Halonen sanoo.

RoKia vastaan pelattava vierasottelu pelataan Sodankylässä. Kyseessä on Sodankylän jäähallin avajaisottelu. IPK:n ja Hokin välinen ottelu pelataan puolestaan Lapinlahden jäähallissa.

Hokin varmistuneet harjoitusottelut syksyllä 2019:
La 17.8. klo 17.00 RoKi–Hokki, Sodankylä
To 22.8. klo 18.30 Hokki–RoKi, Suomussalmi
To 29.8. klo 18.30 Hermes–Hokki, Kokkola
Pe 30.8. klo 18.30 IPK–Hokki, Lapinlahti
Ke–su 4.–7.9. Suomen Cupin 3. kierros (1 kotiottelu ja 1 vierasottelu)

Hokin kausi alkaa harjoitusottelulla Sodankylässä. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Syyskuun ohjelma täydentyy Suomen Cupin perusteella

Hokki esiintyy harjoituskaudella myös kotiyleisön edessä, kun Suomen Cupin kotiottelu pelataan Kajaanissa.

Hokki aloittaa Suomen Cupin 3. kierrokselta, jonka ohjelmassa on yksi kotipeli ja yksi vieraspeli. Suomen Cupin 3. kierros pelataan 4.–7. syyskuuta.

– Harjoitusotteluita oli vaikea saada sovittua, kun Hokin lisenssipäätös venyi pitkälle kevääseen. Pelaamme elokuussa vain muilla paikkakunnilla, sillä Kajaanin kilpajäähalli on remontissa elokuun loppuun saakka, Hokin joukkueenjohtaja Eino Kiiveri kertoo.

Harjoitusotteluohjelma voi täydentyä vielä myöhemmin. Mikäli taival Suomen Cupissa jää lyhyeen, on silloin mahdollista, että Hokki pelaa harjoitusotteluita lähialueen Mestis-joukkueita vastaan.

Mestiksen runkosarja alkaa perjantaina 27. syyskuuta.