Hokki Peliittojen kimppuun lauantaina

Kajaanin Hokin sarjakausi jatkuu lauantaina linnapaitojen saadessa vieraita Heinolasta. 

Keskiviikkona voittotilinsä Hermes-ottelussa avannut Kajaanin Hokki lähtee lauantaina hakemaan kauden toista voittoaan Peliitat-ottelusta. Peliitat on pelannut kuluneen kauden aikana kaksi ottelua, häviten ensin LeKille kotonaan 1–5 ja myöhemmin JYP-Akatemialle vieraissa 4–2.

— Keskiviikkona saatiin hyvä 60-minuuttinen ja siitä pyritään saamaan jatkumoa, että saataisiin toinen yhtä ehjä esitys tälle viikolle. Tämän alkusyksyn ajan on ollut kateissa se, että olisi kaksi samansuuntaista suoritusta peräkkäisissä peleissä ja se on nyt päällimmäisenä haussa, että saataisiin jatkumoa ottelusta toiseen, kommentoi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

Ennen Hokki-ottelua Peliitat ottaa vielä mittaa perjantaina RoKista vieraissa. Laukkanen ei kuitenkaan näe Hokin saavan hyötyä siitä, että Peliitat pelaa Rovaniemellä samalla kun Hokki ei pelaa perjantaina.

— Minun mielestä sillä ei ole isompaa merkitystä, varsinkin kun kausi on näin alussa. Jokaisella joukkueella ja jokaisella pelaajalla on kyllä virtaa pelata, vaikka pelataankin peräkkäisinä päivinä. Joskus se voi olla jopa hyväksi, perjantaisen pelin jälkeen voi olla hyvä tatsi pelaamiseen päällä lauantaiseen peliin, Hokki-luotsi puntaroi.

Peliittojen joukkueessa pelaa useita Hokista tuttuja pelaajia. Niin Henri Fomin, Arttu Heikkinen, Joonas Alanne, Valtteri Parikkakuin Jesse Häkkinenkin on pelannut aikaisemmin urallaan kajaanilaisjoukkueessa.

Peliitat-kamppailuun Hokin kokoonpano elää hieman, Sami Anttilan palattua Kärppien mukaan ja Radek Koblizekin siirryttyä Hokkiin. Loukkaantumisrintamalla Hokin puolella ei ole tapahtunut muutoksia, sivussa jatkavat yhä Jarkko Harjula ja Teemu Huttu. Heidän lisäkseen lauantaisesta ottelusta sivussa on varmuudella Samu Pyykkönen, joka on henkilökohtaisten syiden takia sivussa. Pyykkösen paikan avauksessa ottaa keskiviikkona sivussa ollut Oscar Leppänen. Maalissa Hokilla aloittaa Sami Väliharju.

yleiskuva-1-1024x682-1

Hokki lähtee hakemaan kauden toista voittoa Peliitoista.

Liput otteluun saa edullisemmin ostamalla ennakkoon tästä: http://bit.ly/2dpvvTx

Hokki-Peliitat lauantaina 24.9 Kajaanin jäähallissa kello 17.00