Hokki pinkaisi kotivoitolla sarjakolmoseksi – seuraavana vuorossa Viitostien derby!

Kajaanin Hokki jatkoi kotivoittojen tiellä Mestiksessä. Keskiviikkoiltana kotikaukalossa kaatui joensuulainen Jokipojat lukemin 4–1.

Kolme kotiottelua, kolme kotivoittoa. Maaliero 15–4.

Siinä Kajaanin Hokin saldo tämän kauden kotiotteluissa. Hokki nousi keskiviikon kotivoiton ansiosta sarjassa kolmanneksi, vain pisteen päähän sarjaa johtavasta Kooveesta.

Hokin maalivahti Teemu Seppänen torjui ottelussa huikeat 42 kertaa. Tehokkaimpana kentällä hääräsi tehot 1+1 summannut Tuomas Komulainen.

– Ensimmäinen erä oli meiltä hyvä, mutta sitten jouduimme loppupeliksi puolustuskannalle. Puolustimme kuitenkin koko ajan hyvin, ja Seppänen oli maalilla viimeinen lukko. Kun vain yhden maalin päästää, niin silloin yleensä myös voittaa pelin, Komulainen summaa.

– Itsellä on ollut aiemminkin ihan samanlaisia paikkoja ja nyt alkoi pomppimaan. Syöttöpiste tuli aloitusvoitosta ja maali ohjurista, ei se sen kummempaa ole, hän summaa omia tehopisteitään.

Perjantaina kauden ensimmäinen Viitostien derby

Seuraavaksi Hokki matkaa Iisalmeen paikallisotteluun IPK:n vieraaksi.

– Iisalmessa on ollut katsomon puolella aina hyvä meininki ja on hienoa päästä pelaamaan perjantai-iltana paikallispeliä sinne!

– Meidän pitää parantaa puolustuspeliä, että saamme kaverin pyöritykset aiemmin poikki ja samalla pääsemme paremmin hyökkäämään.

Lauantaina Hokki kohtaa kotiottelussa Hermeksen.

Seuraavat ottelut:
Pe 11.10. klo 18.30 IPK–Hokki
La 12.10. klo 17.00 Hokki–Hermes >>> LIPUT