Hokki pitkiin sopimuksiin omien junioreiden kanssa

Kajaanin Hokki on tehnyt pitkät sopimukset omien junioreiden kanssa. Hyökkääjät Tommi Klemetti sekä Erno Räisänen jatkavat linnapaidassa kevääseen 2019 saakka. Puolustaja Eetu Martikaisen sopimus ulottuu kevääseen 2020 saakka.

17-vuotias Martikainen on Hokin oma kasvatti, joka pelasi jo päättyneellä kaudella neljä ottelua Mestiksessä. Kajaanilaispuolustaja oli myös Hokin A-junioreiden tehokkain puolustaja tehoin 4+19.

Räisänen on pelannut neljä viime kautta Hokin junioreissa. Päättyneellä kaudella 19-vuotias Räisänen pelasi myös yhden ottelun Mestiksessä. Nuorten Mestiksessä Räisänen summasi 34 otteluun tehot 9+12.

Kuhmon Kivan HT:n kasvatti Klemetti oli kahdella edelliskaudella Hokin A-junioreiden tehokkain pistemies. Päättyneellä kaudella 20-vuotias Klemetti nakutti 35 otteluun tehot 17+20.

– Olemme tyytyväisiä, että saamme lisää kainuulaisia pelaajia lisää joukkueeseen. Pojat ovat tehneet jo monta vuotta hyvää työtä Hokin junioreissa ja nyt he saavat palkinnoksi sopimukset Mestikseen. Hokin junioreissa tehdään hyvää työtä ja nämä sopimukset ovat hyvä esimerkki, että meillä on valmis pelaajapolku junioreista aina edustusjoukkueeseen saakka, Hokin manageri Joonas Karjalainen myhäilee.

Eetu Martikainen (vas.), Erno Räisänen ja Tommi Klemetti jatkavat Hokissa pitkillä sopimuksilla.

Lisäksi Hokki täydentää kesäharjoittelurinkiä omilla A-junioreilla. Kesärinkiin nousevat hyökkääjät Jesse Niskanen ja Toni Koskinen, puolustajat Anton Ovchinnikov, Konsta Vihonen, Jesse Manninen ja Juho-Ville Kyllönen sekä maalivahti Lari Kukkohovi.

Hokilla on jo ennestään jatkosopimukset kahdeksan pelaajan kanssa. Nyt kasassa on sopimukset yhteensä 11 pelaajan kanssa.

Sopimustilanne 13.4.2017:

Puolustajat (4):
Tino Kauppinen 2018
Eetu Martikainen 2020
Samuli Tanhua 2018
Reko Tornberg 2018

Hyökkääjät (7):
Tommi Klemetti 2019
Riku Korhonen 2018
Tino Metsävainio 2018
Anton Ollikainen 2018
Joni Piipponen 2018
Samu Pyykkönen 2018
Erno Räisänen 2019

Hokki-kasvatti Eetu Martikainen pelaa Hokissa seuraavat kolme kautta. (Kuva: Tuomas Juntunen)