Hokki runkosarjan viimeiseen kotipeliin

Kajaanin Hokki pelaa keskiviikkona runkosarjan viimeisen kotiottelunsa, kun linnapaidat kohtaavat SaPKon. Ottelussa Hokki hakee kuudetta voittoa pässipaidoista.

Hokki ottelee keskiviikkona SaPKoa vastaan kuudetta kertaa kuluvan Mestis-kauden aikana. Aiemmista kohtaamisista Hokki on voittanut kaikki viisi maalierolla 24–8, välttyen pistemenetyksiltä. Hokki-leirissä tiedetään kuitenkin runkosarjan neljännen sijan varmistaneiden savonlinnalaisten vaarallisuus.

— Idea ja teema illan koitokseen on päättää runkosarjan kotipelit tyylikkäästi ja hyvin. Vastustaja on taas sarjan neljän parhaan joukkueen joukosta, tarkoittaen ettei millään välipäivän pelaamisella päästä pisteille. SaPKo on erittäin hyvä ja taitava hyökkäyssuunnan joukkue ja oman viisikkopuolustuksen pitää olla jälleen parasta a-luokkaa, että pisteille päästään, kommentoi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

Edellinen kohtaaminen SaPKon ja kajaanilaisten välillä pelattiin Kajaanissa 30.1, jolloin Hokki murjoi SaPKoa lukemin 6–1. Silloin Hokin tehomiehinä toimivat Markus Piispanen (2+1) ja Joni Piipponen (1+2).

— Lopputulosta nyt ei tarvitse miettiä, jokainen ottelu kun on oma tapauksensa. Oma pelaamisemme oli viime viikon kahdessa pelissä hyvin kasassa ja siitä lähdetään pitämään kiinni niin huomenna kuin jäljellä oleviin kahteen vieraspeliin. Siitä kiinni pitämällä ollaan hyvin valmiita ensi viikolla puolivälierien alkaessa, arvioi Hokki-luotsi.

Viime viikon otteluista oli Hokista sivussa Kiekko-Vantaa-ottelussa osumaa ottanut Ville Rajala. Rajalan paluu takaisin kokoonpanoon tapahtuu aikaisintaan mahdollisessa välieräsarjassa. SaPKo-ottelussa ei Hokki-paidassa nähdä myöskään Jukurit-ottelun kesken jättänyt Sakari Turtiaista, joka ei pelaa ainakaan runkosarjan viimeisen viikon aikana. Hokki-maalissa keskiviikkona nähdään lauantain tapaan Sami Väliharju.

Sakari Turtiainen ei pelaa runkosarjan jäljellä olevissa peleissä. (Kuva: Roosa Kurkinen)

Sakari Turtiainen ei pelaa runkosarjan jäljellä olevissa peleissä. (Kuva: Roosa Kurkinen)

Hokki-SaPKo Kajaanin jäähallissa keskiviikkona 9.3 kello 18.30