Hokki saa vieraita Jyväskylästä

Mestiksen toisena oleva Hokki kohtaa lauantaina sarjan kymmenentenä olevan JYP-Akatemian kotonaan ottelussa, johon on ilmainen sisäänpääsy. Hokin päässä odotetaan tiukkaa ja työteliästä iltapuhdetta.

Kajaanin Hokki kohtaa lauantaina JYP-Akatemian neljättä kertaa kuluvan kauden aikana. Aiemmista otteluista voitot ovat menneet Hokille 2-1 maalierolla 7–4. Edellinen ottelu päättyi Jyväskylässä kotijoukkueen voittoon, kun JYP-Akatemia iski viimeisellä minuutilla kaksi maalia ja otti pisteet luvuin 3–1. Kajaanissa joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen, jolloin Hokki vei pelin luvuin 3–1.

— Tiukkoja pelejä on heitä vastaan pelattu, viimeksi heitä vastaan tuli niukka tappio. Työhaalarit pitää olla niskassa, kuten aina Akatemiaa vastaan, niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaan. He ovat työteliäs joukkue ja huomenna ei voida työnteosta ottaa vapaapäivää, kommentoi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen lauantaista vastustajaa.

Hokki on kuluvan kauden aikana ollut Mestiksen toiseksi paras kotijoukkue, voittoja on 22 pelin aikana kertynyt 16 kappaletta. Kotonaan Hokin puolustus on ollut jopa sarjan pitävin, omiin on päässyt vain 46 häkkiä. Edelliseen neljään kotiotteluun omissa on soinut vain neljän maalin verran, kun taas vierailijoiden tupaan on satanut lunta 19 osuman verran.

— Samoilla eväillä mennään, millä mentiin ennen taukoa. Hyvä ja kärsivällinen taisteluilme on löytynyt kotipeleihin ja sitä tarvitaan huomennakin. Varmasti tulee olemaan maalin peli, sen kun pystymme säilyttämään niin silloin on hyvä mahdollisuus pärjätä, arvioi Hokki-luotsi.

Hokin kokoonpanoon ei tapahdu suuria muutoksia otteluun. Sivussa kokoonpanosta on yhä Christoffer Seppelin sekä kuntoutumassa olevat Sami Anttila sekä Jarkko Harjula. Pienien loukkaantumisten takia sivussa on myös joukkueen kapteeni Mikael Seppälä ja Tuukka Smura.

— Seppälä on sivussa, mies sai pientä iskua keskiviikkona ja on nyt varotoimenpiteenä sivussa. Hänen kanssa tultiin siihen tulokseen, että jätetään huominen peli väliin. Seppälä palaa Smuran kanssa joukkueen muonavahvuuteen sitten maanantaina. Maalivahteina ovat (Sami) Väliharju ja (Lari) Kukkohovi, kertoo Laukkanen.

Mikael Seppälä on sivussa JYP-Akatemia-ottelusta. (Kuva: Roosa Kurkinen)

Mikael Seppälä on sivussa JYP-Akatemia-ottelusta. (Kuva: Roosa Kurkinen)

Hokki-JYP-Akatemia Kajaanin jäähallissa lauantaina 20.2 kello 17.00