Hokki saa vieraita Kouvolasta

Sarjakauden neljällä voitolla ja kahdella tappiolla aloittanut Kajaanin Hokki saa keskiviikkona vastaansa KooKoon Kouvolasta. Hokki ja KooKoo ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla viisi ja kuusi, sillä molemmat ovat keränneet alkukauden kuudesta ottelusta yhdeksän pistettä.

Hokki kohtasi viime viikolla sarjan kärkisijoilla majailleet Jukurit ja TUTOn. Hokki haki Mikkelistä komean 5-6 voiton voittomaalikilpailun päätteeksi ja joutui taipumaan perjantaina Kajaanissa TUTOlle lukemin 3-4. KooKoon viime viikko sujui voitokkaissa merkeissä, sillä kouvolalaiset nappasivat tyylipuhtaat voitot Peliitoista ja Kiekko-Vantaasta maalierolla 7-1.

Linnapaitojen keskiviikkoillan vastus on erittäin tuttu, sillä Hokki on kohdannut KooKoon puolivälierissä kahtena vuotena peräkkäin. Vaikka molemmat ottelusarjat päättyivät KooKoon voittoon, ei Hokin päävalmentaja Petri Mattila ole jäänyt surkuttelemaan edellisvuosien tuloksia.

– Menneet on menneitä ja niitä viimekautisia tuloksia ei kannata tuijottaa. Nyt lähdetään uuteen peliin puhtaalta pöydältä.

– Koitetaan keskittyä omaan tekemiseen ja parantaa omaa viisikkopelaamista molempiin suuntiin, Mattila kertoo ottelun tavoitteista.

Hokki on tehnyt alkukauden kuudessa ottelussa 25 maalia, joka on eniten koko sarjassa. Vastapainoksi myös omissa on soinut totuttua tiheämpään tahtiin, mutta Hokki-luotsi ei ole huolissaan tilanteesta.

– Me ollaan pystytty alkukaudella tekemään hyvin maaleja ja kun pystytään tiivistämään puolustuspeliä, niin maalintekopaikkoja tulee vielä lisää ja omissa soi entistä vähemmän.

Hokin kokoonpanoon ei ole tulossa suuria muutoksia. Perjantaina TUTOa vastaan työkiireiden vuoksi sivussa ollut Veli-Antti Leinonen palaa kokoonpanoon. Maalissa aloittaa totuttuun tapaan Teemu Seppänen.

Hokin ja KooKoon välinen ottelu alkaa kello 18.30 Kajaanissa jäähallissa.