Hokki samaan lohkoon Suomen Cupissa SoKin ja LiKin kanssa

Kajaanin Hokin ottelut jatkuvat tällä viikolla jääkiekon Suomen Cupissa. Samassa lohkossa Hokin kanssa pelaavat Sotkamon Kiekko ja Limingan Kiekko. Lohkon paras joukkue etenee jatkoon.

Edellisen kerran Hokki on pelannut kainuulaista joukkuetta vastaan virallisen ottelun kaudella 1999–2000, jolloin Hokki pelasi samassa II-divisioonalohkossa SuPS:n kanssa.

Hokki lähtee Suomen Cupiin viikko kerrallaan.

– Haluamme jatkaa niin pitkälle kuin pystymme. Käymme joukkueen kanssa tällä viikolla Suomen Cupin tavoitteita läpi. Treenaamme tämän viikon kovaa ja etenemme viikko kerrallaan eteenpäin, mikäli pääsemme jatkoon, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen sanoo.

– Meidän tähtäin on runkosarjan avauksessa (21.9.), mutta jokainen harjoituskauden ottelu on meille yhtä tärkeä. Meidän pitää pelata hyvin ja saada alle ehjä 60-minuttinen, jotta pääsemme jatkoon.

Hokki pelasi Rovaniemellä vajaalla rosterilla, mutta Niiranen uskoo, että viikonloppu saa hyvän joukkueen jalkeille.

– Tilanne näyttää paremmalta. Joukkueessa on pieni flunssa-aalto, mutta saamme varmasti vahvemman rosterin jalkeille, Niiranen lupaa.

– Cupissa pienemmälläkin joukkueella on aina mahdollisuus voittaa yksittäisiä otteluita. Mekin olemme pelanneet hyvin Mestis-joukkueita vastaan ja meillä on mahdollisuudet vaikka mihin, mutta ei pidä mennä asioiden edelle.

Suomen Cup lohko 1 otteluohjelma:
Pe 31.8. klo xx.xx LiKi–SoKi
La 1.9. klo 18.30 Hokki–LiKi
Su 2.9. klo 16.00 SoKi–Hokki