Hokki sopimuksiin tryout-pelaajien kanssa

Kajaanin Hokki on tehnyt sopimukset tryout-pelaajien Eetu Patrosen, Matti Kaarlelan ja Antti Kurkisen kanssa. Sopimusten myötä joukkue on valmiina tulevaan kauteen.

Kajaanin Hokki on tehnyt sopimukset joukkueen mukana harjoituskauden pelanneiden Eetu Patrosen, Matti Kaarlelan ja Antti Kurkisen kanssa.

— Joukkueen tavoitteena oli lisätä viime vuodesta joukkueeseen kaksi hyökkääjää ja yksi puolustaja. Näihin tavoitteisiin on nyt näiden pelaajasopimusten myötä päästy, kommentoi Hokin pelaajakoordinaattori Joonas Karjalainen.

— Näiden pelaajien sopimusten myötä joukkueella on omasta takaa sopimuspelaajissa 14 hyökkääjää, 7 puolustajaa ja 2 maalivahtia. Kauden aikana on tietenkin mahdollista, että joukkueeseen liittyy lainapelaajia, jatkaa Karjalainen.

Sopimuksista Kaarlelan sopimus on kaksivuotinen, Patrosen sekä Kurkisen sopimukset taasen yksivuotiset. Tryoutilla joukkueen mukana harjoituskauden pelannut Niko Kaleton sen sijaan ei saanut sopimusta Hokkiin ja hän jatkaa uraansa Sotkamon Kiekossa.