Hokki–Sport-pelin liput myynnissä

Torstaina 3. syyskuuta pelattavan Hokki–Sport-ottelun liput ovat myynnissä. Ottelutapahtumaan otetaan 700 katsojaa.

Osta liput harjoituspeleihin TÄÄLTÄ! Suosimme otteluiden lipunmyynnissä nettiä.

Kaudelle 2020–2021 ostetut A-katsomokortit ja klubikortit ovat voimassa. Viime vuonna käytössä olleet kortit on päivitetty etänä.

Keväällä ostetut tukiliput eivät ole voimassa harjoitusotteluissa.

Ottelu näkyy livelähetyksenä SolidSportin kautta hintaan 7,90 euroa. Osta livelähetys TÄSTÄ! Ostaaksesi ottelun sinun pitää luoda maksuton Solidsport-tili. Ongelmatilanteissa suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan palveluntarjoajaan SolidSportiin.

Lippujen hinnat to 3.9. Hokki–Sport

– Istumapaikka 12 €
– Seisomapaikka 10 €
– Klubilippu 50 € (sisältää tarjoilut ennen ottelua ja erätauoilla)
– Kausikortit ovat voimassa normaalisti
– Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi seisomakatsomoon
– Hokki-juniorit ilmaiseksi C-katsomoon

Lippukauppaan TÄSTÄ!

Lippuja on saatavilla myös jäähallin pihalla sijaitsevasta myyntipisteestä.

INFOPAKETTI KATSOJALLE

Hokki huomioi kotiotteluissaan koronarajoitukset parhaalla mahdollisella tavalla turvatakseen katsojien ja kaikkien osallistujien turvallisuuden.

Istuma- ja seisomakatsomossa katsoja itse valitsee paikkansa. Kehotamme katsojia jo tässä vaiheessa välttämään osallistumista, jos tunnet olevasi sairas.

Huomioithan turvavälit ottelutapahtumaan saapuessa, sen aikana ja sieltä poistuttaessa. Jokaisen sisäänkäynnin yhteyteen varataan riittävä määrä käsidesiä. Jäähallissa kiinnitetään siivoukseen erityisen suurta huomiota.

Hokki seuraa tilanteen edistymistä ja viranomaisten ohjeita päivittäin. Reagoimme muutoksiin tarvittavilla toimenpiteillä.

Osallistumalla tapahtumaan asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen siitä, että edes asianmukaisen suoja- ja hygieniakäytännön noudattaminen ei poista kokonaan asiakkaalle muodostuvaa tartuntariskiä koronavirustautiin (COVID-19).

Jäikö kysyttävää? Ota yhteys toimisto@hokki.fi.