Hokki tähtää kuuden parhaan joukkoon – ”Joukkue on vahvistunut henkisesti alkusyksyn aikana”

Mestis-kausi pyörähtää Kajaanin Hokin osalta käyntiin perjantaina. Joukkueen tähtäimet siintävät pudotuspelipaikassa.

Hokin tavoitteena kauteen on saavuttaa suora pudotuspelipaikka. Siihen joukkueelta vaaditaan sijoitus kuuden parhaan joukkoon.

– Ajatukset alkavasta kaudesta on positiiviset ja innostuneet. Hommia on paiskittu kovasti ja joukkue on vahvistunut henkisesti sekä fyysisesti alkusyksyn aikana, Hokin päävalmentaja Niko Eronen kommentoi.

– Tavoite on nostaa Hokki takaisin pudotuspelijoukkueeksi sekä uskottavaksi paikaksi pelata ja kehittyä.

Harjoituskauden aikana Hokki tahkosi seitsemän ottelua, joista joukkue voitti viimeisimpänä pelatun ottelun Hermestä vastaan.

Joukkueen tehokkain pelaaja harjoitusotteluissa oli kapteeniksi valittu ranskalaishyökkääjä Mathieu Briand, joka takoi tehot 4+3.

”Luvassa on vauhdikas ottelu”

Syyskauden ajan Mestistä tahkotaan välisarjalohkoissa. Hokki pelaa välisarjalohko C:ssä. Lohkossa on kajaanilaisjoukkueen lisäksi Iisalmen Peli-Karhut, Kokkolan Hermes ja Rovaniemen Kiekko.

Perjantaisessa kotiottelussa Hokki saa vastaansa RoKin.

Eronen näkee sarja-avauksen erittäin mielenkiintoiseksi.

– Molemmat jengit ovat vahvistuneet viime kaudesta ja molempien tavoitteena on paikka kirkkaammissa valoissa kuin viime kaudella. Luvassa on vauhdikas ja kovalla intensiteetillä pelattava ottelu, jossa ei kumpikaan tule pääsemään helpolla.

Joukkueet kohtasivat toisensa kertaalleen harjoituskauden aikana, jolloin RoKi oli kotonaan vahvempi jatkoajan jälkeen lukemin 2–1.

– Ottelu on molemmille kauden eka ja molemmilla on varmasti paljon halua voittaa, ja tunnetta tulee sen mukaisesti luonnostaan, Eronen arvioi.

Hokki lähtee RoKi-otteluun lähes tyhjällä sairastuvalla. Ainoastaan Samu Kaasinen on loukkaantumisen takia sivussa.

 

OSTA LIPUT!

 

YLEISIÄ OHJEITA KATSOJALLE

– Istuma- ja päätykatsomossa katsoja itse valitsee paikkansa
– Vältä osallistumista, jos tunnet olevasi sairas
– Huomioithan turvavälit ottelutapahtumaan saapuessa, sen aikana ja sieltä poistuttaessa
– Lataa Koronavilkku-sovellus
– Suosimme tulemaan hallille hyvissä ajoin
– Jokaisen sisäänkäynnin yhteyteen on varattu riittävä määrä käsidesiä
– Jäähallissa kiinnitetään siivoukseen erityisen suurta huomiota

Hokki seuraa tilanteen edistymistä ja viranomaisten ohjeita päivittäin. Reagoimme muutoksiin tarvittavilla toimenpiteillä.

Osallistumalla tapahtumaan asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen siitä, että edes asianmukaisen suoja- ja hygieniakäytännön noudattaminen ei poista kokonaan asiakkaalle muodostuvaa tartuntariskiä koronavirustautiin (COVID-19).