Hokki taistelemaan Pohjois-Suomen herruudesta

Mestiksen revanssiviikonlopun otteluissa Kajaanin Hokki mittelöi RoKin kanssa Pohjois-Suomen herruudesta. Ensin joukkueet kohtaavat toisensa Rovaniemellä perjantaina ja heti perään lauantaina Kajaanissa.

Kajaanin Hokki kohtaa perjantaina toistamiseen kuluvan kauden aikana Rovaniemen Kiekon vieraskentällä. Perjantaisen Rovaniemellä pelattavan ottelun lisäksi joukkueet kohtaavat toisensa myös lauantaina, jolloin pelataan Kajaanin jäähallissa.  Edellisestä kohtaamisesta Hokki nappasi mukaansa kolmen pisteen voiton luvuin 1-2, jolloin Hokin maaleista vastasivat Niklas Näppi sekä Markus Piispanen.

— Rehellisesti voin sanoa, että silloin oltiin pelillisesti käytännössä koko ottelun heidän perässään. Heidän ottelun alku on jäänyt itselleni vahvasti mieleen, he tulivat todella vahvasti siinä ensimmäisessä erässä. Oma hyökkäyspeli oli siinä erässä todella minimaalista. Nämä on ne faktat mitkä on mielen päällä ja mitkä on myös pelaajille kerrotte. Varmaan itsekin muistavat sen ottelun kulun, vaikka pelistä onkin pari kuukautta aikaa, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen arvioi RoKi-ottelun alla.

Ottelut Hokin ja RoKin välillä ovat osana Mestiksen revanssiviikonloppua. Hokki ei kuitenkaan stressaa ylimääräistä vielä lauantaisesta ottelusta.

— Mennään ehdottomasti peli kerrallaan. Ajatuksen on täysin turha olla missään muualla kuin huomisessa ottelussa. Pelaajan päässä se pitää olla niin, että edetään peli kerrallaan. Kaikki valmistautuminen, harjoittelu ynnä muut, on luonnollisesti käytetty vain ja ainoastaan tuohon huomiseen peliin. Omasta mielestäni on hyvä, että pelataan näin samaa vastustajaa vastaan peräkkäisinä iltoina. Se tuo vähän piristystä normaaliin arkeen, linnapaitojen päävalmentaja jatkaa.

Antti Lehtonen jatkaa Hokin veräjän vahtina perjantaina Rovaniemellä.

Antti Lehtonen jatkaa Hokin maalinsuulla perjantaina Rovaniemellä.

Linnapaidat lähtevät Rovaniemelle suhteellisen kapealla ringillä. Puolustajia on käytettävissä kuusi, kun Ville Vittaniemi nostetaan mukaan kokoonpanoon. Hyökkääjiä sen sijaan on käytössä kymmenen.

Seuraavat ottelut: RoKi-Hokki Lappi Areenalla perjantaina 20.11 kello 18.30, Hokki-RoKi lauantaina 21.11 Kajaanin jäähallissa kello 17.00.