Hokki tappioon kärkiottelussa

Hokki koki lauantaina kauden toisen pisteettömän iltansa, kun linnapaidat kaatuivat kotonaan Jukureita vastaan luvuin 0-3 (0-2, 0-1, 0-0). Kajaanilaisten ottelut jatkuvat ensi perjantaina TUTOn vieraana Turussa.

Hokki sai otteluun varsinaisen katastrofialun, kun ajassa 1.05 Roope Ranta iski vieraat 0-1-johtoon maalin edestä. Vain 44 sekuntia myöhemmin Teemu Suhonen siirsi viime kauden mestarijoukkueen kahden maalin karkumatkalle. Enempää maaleja ei ensimmäisessä erässä nähty molempien joukkueiden kovista yrityksistä huolimatta.

Toisen erän alku noudatti samaa mallia kuin ensimmäisen, kun Joonas Sammalmaa vei vierailijat kolmen maalin karkumatkalle. Sammalmaa pääsi siirtämään Joonas Valkosen laukoman kiekon kakkoskiekon sisään ohi Tuukka Smuran, kun erää oli takana vain 25 sekuntia. Enempää maaleja ei koko ottelussa enää nähty, joten ottelun lopputulos 0-3 ja täysi pistepotti mikkeliläisille.

— Kyllä tämä peli oli kahden minuutin jälkeen taputeltu, ihan isät vastaan pojat peli. Hyvä opetus, toivottavasti tästä otetaan oppia. Annettiin tuo peli siinä 2-0-tilanteessa kaverille. Ei siinä mitään, 3-0-tappio ja matka jatkuu, summasi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

Hokki koki kirvelevän 3-0-tappion Jukureita vastaan. (Kuva: Roosa Kurkinen)

Hokki koki kirvelevän 0-3-tappion Jukureita vastaan. (Kuva: Roosa Kurkinen)

Maalit:
1.05 0-1 Ranta (Henritius, Laaksonen)
1.49 0-2 Suhonen (Hiltunen, Kalliola)
20.25 0-3 Sammalmaa (Valkonen, Palve)

Torjunnat:
Tuukka Smura 6+8+8=22
Mika Norja 11+4+6=21

Jäähyt:
Hokki 2x2min
Jukurit 4x2min

Yleisöä: 875

Seuraava ottelu: TUTO Hockey – Hokki perjantaina 4.12 Marli Areenalla.