Hokki tavoittelee hyväntekeväisyysottelussa 1000 katsojan rajaa – Näin myös sinä voit osallistua hyväntekeväisyysotteluun

Kajaanin Hokki tekee hyvää lauantain puolivälieräavauksessa D-Kiekkoa vastaan. Hokki lahjoittaa jokaisesta katsojasta 1 euron Hope Kajaanille. Lahjoituskohteena on kainuulaisten vähävaraisten lasten harrastustoiminnan tukeminen.

Hokin yhteistyökumppanit tarjoavat otteluun kaikille ilmaisen sisäänpääsyn. Hokin yleisötavoite otteluun on 1000 katsojaa ja sen myötä 1000 euron lahjoittaminen Hopelle.

Hokin avausmaalin jälkeen jäälle voi heittää tarpeettomat pehmolelut, jotka ohjataan eteenpäin Hope Kajaanille. Lisäksi jäähallin käytävällä on lahjoituspiste, johon voi tuoda käytettyjä ja itselle tarpeettomia hyväkuntoisia urheiluvarusteita.

– Toivomme, että ihmiset lahjoittavat hyväkuntoisia tavaroita ja varusteita, koska vain sellaisia annamme eteenpäin asiakasperheillemme. Lahjoitusten tulee olla siistejä, ehjiä ja ajanmukaisia, jotta niitä käyttävä lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa, Hope Kajaanin tiiminvetäjä Anne Huotari sanoo.

Pehmolelut voi vaihtoehtoisesti jättää myös Hopen keräyspisteelle. Voit halutessasi tarjota lapselle elämyksen päästä heittämään pehmolelu kentälle jättämällä pehmolelun ennen ottelun alkua Hopen pisteelle.

Mikäli Hokki ei tee ottelussa maalia, voi pehmolelun heittää kentälle ottelun päättymisen jälkeen.

Myös lasten hyvinvointi on joukkuepeliä. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Näin voit olla mukana tekemässä hyvää

1. Saavu paikalle – lahjoitamme jokaisesta katsojasta 1 euron Hopelle
2. Ota pehmolelu mukaan – sen voi heittää kentälle Hokin avausmaalin jälkeen
3. Liikuntavarusteet hyötykäyttöön – Hope vastaanottaa vanhentuneita hyväkuntoisia varusteita
4. Suora lahjoitus Hopelle – jäähallin käytävällä on Hopen keräyslipas, lahjoituksen voi tehdä myös tilisiirrolla (ohjeet Hopen pisteellä)

Hope vastaanottaa myös muita tavaralahjoituksia. Ohjeita lahjoittamiseen löydät tästä.

1. puolivälieräottelu Hokki–D-Kiekko lauantaina 2.3. kello 17.00 Kajaanin jäähallissa.