Hokki vääntää keskiviikkona viimeistä kertaa kotona ennen joulutaukoa

Kajaanin Hokin kotiotteluiden rutistus jatkuu keskiviikkona ottelulla Kokkolan Hermestä vastaan.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kertaalleen kuluvan kauden aikana. Kokkolassa lokakuun puolivälissä pelatussa ottelussa Hermes oli vahvempi luvuin 3–2.

Hokin päävalmentaja Pasi Räsänen kertoo joukkueelle jääneen hampaankoloon edellisessä kohtaamisessä tulleesta tiukasta tappiosta.

– Pelasimme Kokkolassa hyvän ottelun ja sieltä tuli tappio maalilla. Sitä lähdemme selkeästi parantamaan. Taas pitää päästä voittojen tielle, kun tuli harmittava tappio perjantaihin. Sitä pyritään kääntämään, että saisimme positiivisen fiiliksen jatkumaan joukkueessa, Räsänen kertoo.

– Ennen kaikkea se fiilis on pirun tärkeää siinä, kun edessä on viiden ottelun vieraskiertue. Pyritään myös hakemaan kotivoitto nyt, kun edessä on viimeinen kotiottelu ennen joulua ja haluamme esittää parasta mahdollista jääkiekkoa kotiyleisölle, hän linjaa.

Hokki lähtee Hermes-otteluun ilman Jiri Parviaista ja armeijakiireiden takia sivussa olevaa Ville-Valtteri Mustosta.

Tiistaina armeijasta kotiutunut Daniil Troshin on joukkueen treenivahvuudessa mukana. Edellisissä peleissä sivussa olleet Valtteri Niemi ja Christoffer Seppelin ovat takaisin harjoitusvahvuudessa.