Hokki vääntää pohjoisen herruudesta RoKia vastaan keskiviikkona

Kajaanin Hokki lähtee jahtaamaan neljättä peräkkäistä kotivoittoa keskiviikkona RoKin isäntänä. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kertaalleen runkosarjassa, RoKin napatessa täydet pisteet kotonaan luvuin 3–2.

Kolme edellistä kotiotteluaan voittanut Kajaanin Hokki lähtee jahtaamaan neljättä peräkkäistä keskiviikkona, kun linnapaidat saavat vastaansa RoKin. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kolmeen otteeseen kuluneen syksyn aikana, Hokin voittaessa joukkueiden kaksi kohtaamista harjoituskaudella. Edellinen joukkueiden kohtaaminen käytiin Lappi Areenalla syyskuun lopulla, RoKin voittaen 3–2. Hokin maaleista tuossa ottelussa vastasivat Anton Ollikainen ja Samu Pyykkönen.

— Tasainen peli on varmasti tulossa, kuten kolme aiempaa kohtaamista tälle syksylle ovat olleet. Joukkueet ovat tutut toisilleen noiden otteluiden myötä, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen arvioi.

Kolmessa edellisessä kotiottelussaan Hokki on kaatanut Espoo Unitedin, IPK:n ja KeuPan vakuuttavasti yhteismaalein 15-5. RoKilla on allaan 1–5-vierasvoitto JYP-Akatemiasta lauantailta. Tuolloin rovaniemeläisjoukkue latoi taululle viisi maalia vajaaseen kymmeneen minuuttiin.

— Tietenkin joka peliin lähdetään voittamaan. Jos katsotaan viimeisiä kolmea kotiottelua, jokainen niistä on ollut ehjä ja hyvä suoritus ja sitä jatkumoa lähdetään jatkamaan RoKia vastaan. Kun saadaan aikaan ehjä 60 minuuttinen, on aina mahdollisuus voittoon, Laukkanen jatkaa.

Hokin kokoonpanoon keskiviikko-illan otteluun paluun tekee viime viikolla kuumeen takia sivussa ollut Markus Korkiakoski. Lisäksi kokoonpanoon palaavat Kärppien mukana viime viikolla käyneet Sami Väliharju ja Taneli Siikaluoma. Sairastuvan puolelle siirtyvät Timo Hiltunen ja Anton Ollikainen. Hokin maalilla jatkaa viime viikon tapaan Tuukka Smura.

— Hiltunen saadaan toivottavasti ennen maajoukkuetaukoa takaisin, Ollikaisen tapauksessa mies on sivussa kokoonpanosta viikkoja. Nyt on syksyn aikana loukkaantumiset kasaantuneet hyökkäyspäähän, joten on hyvä kun Tino Metsävainio ja Radek Koblizek ovat joukkueessa, että saadaan täydet kentälliset kasaan, Hokki-luotsi päättää.

Markus Korkiakoski palaa pelaavaan kokoonpanoon keskiviikkona.

Markus Korkiakoski palaa pelaavaan kokoonpanoon keskiviikkona.

 

Hokki-RoKi Kajaanin jäähallissa keskiviikkona 19.10 kello 18.30. Liput ennakkoon: Hokki-RoKi liput