Hokki vahvistuu Ässä-puolustajalla

Kajaanin Hokki saa kauan kaivattua vahvistua takalinjoille, kun Ässien sopimuspelaajiin kuuluva Valtteri Parikka saapuu Kajaaniin. Parikan lainasopimus kattaa koko loppukauden.

Jääkiekon Mestiksessä sijalla kolme majaileva Kajaanin Hokki vahvistuu puolustaja Valtteri Parikalla. Ässien sopimuspuolustaja Parikan lainapesti Hokissa kestää kauden loppuun saakka.

Hokki vahvistuu Ässä-puolustaja Valtteri Parikkalla.

Hokki vahvistuu Ässä-puolustaja Valtteri Parikalla.

20-vuotias Parikka on pelannut tällä kaudella kahdeksassa liigaottelussa ilman tilastomerkintöjä. Lisäksi Järvenpään Haukkojen kasvatti on pelannut 12 ottelua KeuPa HT:ssa tehoin 1+4. Viime kaudella Parikka pelasi Ässien liigamiehistössä 39 ottelua tehoin 1+3.

– Olemme etsineet lukumäärällisesti vahvistusta puolustuspäähän joulukuun puolesta välistä lähtien. Parikka on läpimurron kynnyksellä ja hänen on nyt hyvä paikka tulla pelaamaan miesten pelejä Mestikseen, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kommentoi.

”Puitteet ovat täällä kohdaallaan”

Parikka saapui Kajaaniin sunnuntaina ja oli mukana Hokin maanantaiaamun harjoituksissa.

– Hyvillä mielin tulen tänne. Puitteet ovat täällä kohdallaan. Kaikki pukukopit ja muut tilat ovat aivan viimeisen päälle, tuore Hokki-vahvistus kehuu.

Parikka tekee Hokki-debyyttinsä keskiviikon kärkiottelussa KooKoota vastaan. Puolustajaparikseen Parikka saa Lasse Uusivirran. Omien sanojensa mukaan hän pyrkii tuomaan Hokin pelaamiseen lisää kiekkovarmuutta.

– Pyrin tuomaan kiekollista osaamista ja pelaamaan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Odotan keskiviikkoa jo innolla, Parikka jatkaa.

Myös Hokki-käskijä Laukkasen odotukset kohdistuvat Parikan kiekolliseen pelaamiseen. Ensimmäisissä otteluissa Laukkanen kuitenkin odottaa Parikalta ensisijaisesti onnistumista puolustuspäässä.

– Lähdetään liikkeelle hyvän puolustuspään pelaamisen kautta, eli odotan vahvaa kamppailupelaamista ja peruspuolustamista. Sitten kun Parikka pääsee paremmin meidän systeemiin mukaan, niin nähdään mikä on hänen antinsa kiekollisella puolella. Varmasti viikon päästä ollaan jo tässä asiassa viisaampia, Laukkanen kommentoi.

Parikka harjoitteli ensimmäistä kertaa joukkueen mukana maantantaina.

Parikka harjoitteli ensimmäistä kertaa joukkueen mukana maantantaina.