Hokki vahvistuu Erik Pancella

Tällä hetkellä sarjassa viidentenä porskuttava Kajaanin Hokki vahvistuu slovenialaispelaaja Erik Pancella. Pancen loppukauden mittainen sopimus sisältää joulutaukoon saakka kestävän koeajan.

Kajaanin Hokki vahvistaa hyökkäysosastoaan 22-vuotiaalla Erik Pancella. Vasemmalta puolelta ampuva Pance oli alkukauden ilman sopimusta, mutta liittyi nyt linnapaitojen riveihin loppukauden kestävällä sopimuksella. Sopimus sisältää koeajan joulutaukoon saakka.

Viime kaudella Pance pelasi Itävallan pääsarjaa kasvattajaseuransa Olimpija Ljubljanan paidassa tehoin 3+9.=13 Toissa kaudella 178-senttinen ja 80-kiloinen Pance teki Itävallan pääsarjassa hyvät tehot 12+15=27. Pancella on kokemusta myös Ruotsin juniorisarjoissa, joissa hän pelasi kaudella 2008-2009.

Pance on edustanut urallaan myös Slovenian maajoukkuetta. Keväällä 2012 hän pelasi viisi ottelua 1. divisioonan MM-kilpailuissa, jolloin turnauksen voittanut Slovenia nousi vuodeksi 2013 pääsarjaan. Lisäksi Pancella on kokemusta myös Slovenian juniorimaajoukkueista. Pelaamissaan 20 ottelussa slovenialaishyökkääjä iski hurjat tehot 13+22=35.

Pance saapui Kajaaniin tiistaina ja hän harjoittelee tänään ensimmäistä kertaa joukkueen mukana.

pance_erik-768x1024

Slovenialaisella Erik Pancella on kokemusta myös Slovenian maajoukkueesta.