Hokki valitsi kapteenistonsa

Tulevana keskiviikkona uuden Mestis-kauden aloittava Kajaanin Hokki on valinnut kapteenistonsa. Kapteeniksi valittiin urallaan jo 175 ottelua Hokissa pelannut Teemu Virtala. Varakapteeneina toimivat TPS:stä täksi kaudeksi Hokkiin siirtynyt Anssi Rantanen sekä 473 runkosarjaottelua Hokissa pelannut Jarkko Heikkinen.

Jo kolmannen kerran peräkkäin Hokin kapteeniksi valittu Virtala pitää valintaansa suurena kunniatehtävänä.

– Ainahan se on kunniahomma kun joukkue valitsee kapteeniksi. Etenkin tänä vuonna valinta tuntuu hienolta, kun meillä on joukkueessa monta kokenutta äijää ja monta hyvää ehdokasta olisi tähän löytynyt.

Edelleenkin Mestiksen yhden kauden syöttöennätystä hallussaan pitävä Virtala muistuttaa, että joukkueen johtaminen ei ole mikään yhden miehen show.

– Alkukausi on sen jo näyttänyt, että joukkueesta löytyy varakapteenien lisäksi kapteeniston ulkopuolelta sellaisia pelaajia, jotka pystyvät ottamaan vastuuta ja johtamaan joukkuetta. Tilanne on senkin takia hyvä, että minun ei itse tarvitse välttämättä ihan joka asiaan puuttua ja voin keskittyä enemmän pelaamiseen.

Myös päävalmentaja Petri Mattila on tyytyväinen joukkueen kapteenistoon.

– Kapteenisto sai joukkueelta vahvan luottamuslauseen. Onhan tässä hieno tilanne, kun siellä on noin kokeneita pelaajia näyttämässä esimerkkiä nuoremmille.

kapteenisto

Jarkko Heikkinen (vas.), Teemu Virtala ja Anssi Rantanen toimivat tulevalla kaudella Hokin kapteeneina.