Hokkitoimihenkilöitä palkittiin Jääkiekkoliiton kultaisilla ansiomerkeillä

Kolmelle Hokin pitkäaikaiselle toimihenkilölle; Eino Kiiverille, Pentti Röntyselle ja Esa Sirviölle, jaettiin Jääkiekkoliiton kultainen ansiomerkki kotiottelussa 21.10.2022. Kyseessä on huomionosoitus
seuran eteen tehdystä toiminnasta. Kultaisen ansiomerkin saaja saa myös Jääkiekkoliiton vapaakortin, jonka käyttöoikeudet määritetään vuosittain.

Eino Kiiveri on toiminut Hokin edustusjoukkueen joukkueenjohtajana vuodesta 2004. Hän on huolehtinut esimerkiksi joukkueen vakuutusasioista, vieraspelisuunnittelusta ja pelilupa-asioista.
Pentti Röntynen on toiminut vuodesta 2002 saakka joukkueen kuljetusvastaavana sekä huolehtinut pelaajien asuntoasioista. Pentti on toiminut myös seuran ulkopuolisen varainhankinnan vastaavana.
Esa Sirviö on toiminut Hokin toimistolla myyntimiehenä vuodesta 1999. Hän on vastannut Hokin varainhankinnasta.

”Ainakin minun yksin on mahdoton saada tällaisia mitaleita, tämä on tiimityötä ja olen erittäin ylpeä siitä, että olen saanut toimia hyvän työporukan kanssa toimistolla kautta aikojen” toteaa Epi Sirviö.

On sanomattakin selvää, että näiden kolmen panos edustusjoukkueen toimintaan on ollut korvaamatonta. Jokainen seura ja joukkue tarvitsee pitkäaikaisia tekijöitä taustajoukkoihin, ja onneksi Hokki on saanut juuri nämä edellä mainitut.