Humaloja ja Kurkinen jatkavat – Sutinen A-junioreiden peräsimeen

Kajaanin Hokki on solminut kaksi pelaajasopimusta tulevaa kautta koskien. Neljä kautta Hokkia edustaneet ja seuran A-junioreista Mestis-joukkueeseen ponnistaneet Miska Humaloja ja Antti Kurkinen jatkavat Hokissa yksivuotisilla sopimuksilla.

Viime kaudella todellisen läpimurron Mestiksen kärkipelaajiin tehnyt Miska Humaloja jatkaa Hokissa myös tulevalla kaudella. Pyhäjärveltä lähtöisin oleva Humaloja pelasi päättyneellä kaudella 52 runkosarjaottelua, joissa 22-vuotias Humaloja iski tehot 8+22=30. Kevään pudotuspeleissä keskushyökkääjänä viihtyvä Humaloja teki tehot 4+1=5 ollen samalla linnapaitojen toiseksi tehokkain maalintekijä.

– Miskalla olisi ollut vientiä muuallekin, joten olemme todella tyytyväisiä syntyneeseen sopimukseen. Hän on monipuolinen pelaaja, joka on pystyy pelaamaan isoja minuutteja sekä yli- että alivoimalla, Hokin pelaajakoordinaattori Joonas Karjalainen iloitsee.

Miska Humalojan tuuletuksia nähdään Kajaanissa myös tulevalla kaudella.

Näitä Miska Humalojan tuuletuksia nähdään Kajaanissa myös tulevalla kaudella.

Viime kaudella 19 Mestis-ottelussa pelannut ja tehot 2+1=3 tehtaillut Antti Kurkinen jatkaa linnapaidassa. Kuhmolaislähtöinen Kurkinen pelasi Hokin A-junioreissa kolme kautta lähes kahden pisteen ottelukeskiarvolla, jonka jälkeen hän teki nousun Mestis-joukkueeseen.

– Kurkinen näytti viime kaudella, että hän pystyy nousemaan potentiaaliseksi Mestis-pelaajaksi. Lisäksi hän on kainuulaislähtöinen pelaaja, joka on positiivinen asia, Karjalainen kommentoi.

Uusien sopimusta myötä Hokilla on kasassa kuusi pelaajasopimusta kaudelle 2014–2015.

Kuhmolaislähtöinen Antti Kurkinen nähdään myös jatkossa linnapaidassa.

Kuhmolaislähtöinen Antti Kurkinen nähdään myös jatkossa linnapaidassa.

Toni Sutinen A-junioreiden valmentajaksi

Aikaisemmin neljä kautta Hokin junioreita valmentanut Toni Sutinen palaa Hokin A-junioreiden peräsimeen. Sutinen on toiminut Hokin A-junioreiden valmentajana aiemmin kausilla 2009–2011. Viime kaudella Sutinen valmensi 2-divisioonassa pelannutta Sotkamon Kiekkoa.

Tulevalla kaudella Hokin A-juniorit karsivat Nuorten Suomi-sarjaan. Joukkueen tavoitteena on kauden päätteeksi lunastaa paikka Nuorten Mestis-karsintoihin.

– Sivusta seuranneena voin sanoa, että Hokin A-junioreiden toiminta on ollut pitkään mollivoittoista. Pyrkimyksenä on saada kauden päätteeksi paikka Nuorten Mestis-karsintoihin. Se vaatii materiaalilta paljon ja ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että laajuutta materiaaliin tarvitaan lisää, Sutinen kommentoi.

Hokin A-juniorit järjestävät try-out -tapahtuman Vuokatissa 18. toukokuuta.

Lisätietoja tapahtumasta:

Toni Sutinen 040 562 4568 ja Kari Kaleton 040 579 7136