Humalojan sopimus on purettu

Kajaanin Hokin ja Miska Humalojan välinen sopimus on purettu. Humaloja jatkaa uraansa Oulun Kärpissä.

Alunperin Kajaanin Hokin A-junioreihin 2010 saapuneen Miska Humalojan ja Kajaanin Hokin välinen sopimus on purettu yhteisymmärryksessä ja Humaloja jatkaa uraansa Oulun Kärpissä. Pelaamissaan 209 Mestis-ottelussa Hokin paidassa Humaloja keräsi itselleen tehot 42+62=104. Kärpissä Humaloja on kerännyt 10 pelin aikana tehot 2+1.

– Kaikki on tapahtunut niin nopeasti, että ei tässä ole hirveästi osannut edes miettiä, miten tähän pisteeseen päädyttiin. Pääsin aluksi viikon pestillä Kärppiin, ja kun pelit menivät hyvin, niin ollaankin näemmä vähän pidempään, kommentoi Humaloja nopeaa nousuaan lainapelaajasta Kärppien sopimuspelaajaksi.

– Hienot fiilikset siitä, että kaikki on mennyt näin hienosti, että sopimuskin saatiin nopeaan tahtiin tehtyä.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoo Humalojan edustavan pelaajatyyppiä, joka on joukkueelle kuin joukkueelle tärkeä.

– Miska on periksiantamaton taistelija, ja hänelle sopii rooli kuin rooli. Hän tuli joukkueeseen hyvin sisään ja on pystynyt pelaamaan heti alusta lähtien Liigan vaatimalla tasolla. Ei mennyt kauaakaan, niin sovittiin tästä ja tulevasta kaudesta Miskan kanssa, Aho kommentoi.

– Hokissa tehdään Jari Laukkasen johdolla äärimmäisen hyvää työtä, joten kiitoksia on jaettava siihen suuntaan. Uskon, että tämä on varmasti hyvä asia seurojemme väliselle yhteistyölle, kun Hokin pelaaja nousee liigajoukkueeseen. Tämä lisää varmasti myös Hokin vetovoimaa pelaajamarkkinoilla, kun heiltä on väylä liigatasolle olemassa.

Kuluneen kauden aluksi Humaloja iski 20 peliin tehot 10+13=23, joilla mies sai käyttöönsä Hokin kultakypärän.

— Emme halunneet olla esteenä Miskalle, kun miehelle siunaantui mahdollisuus siirtyä Kärppiin. Organisaationa toivomme Miskalle kaikkea parasta tulevaisuuteen, kommentoi Hokin pelaajakoordinaattori Joonas Karjalainen.

Miska Humaloja jatkaa uraansa Oulun Kärpissä.

Miska Humaloja jatkaa uraansa Oulun Kärpissä.