Janne Jokinen haluaa lyödä läpi Hokissa

Janne Jokiselle edellinen kausi oli ensimmäinen täysi kausi Mestiksessä. Forssan Palloseuran riveissä hän teki 28 ottelussa tehot 5+4. Kautta hän kuvailee vaikeaksi.

– Ei ihan kulkenut pelit joukkueella niin hyvin kuin piti. Henkilökohtaisestikin kausi oli vaikea, ei tavallaan ihan lähtenyt. Loppukaudesta rupesi kulkemaan vähän paremmin, mutta siinä vaiheessa oli jo vähän myöhäistä, Jokinen kertoo.

U20 SM-sarjaa aiemmin pelannut Jokinen kertoo, ettei sarjojen välillä tullut hänelle henkilökohtaisesti mitään yllätyksenä.

Yhden Forssassa vietetyn kauden jälkeen hyökkääjä siirtyi Hokin riveihin. Hän pitää päätöstä siirtymisestä Kajaaniin hyvänä.

– Olen tykännyt tosi paljon ja olin tosi innoissani, kun kuulin että täältä oli kiinnostusta. Oli kiva päästä Hokkiin, hän myhäilee.

Harjoituskauden aikana Jokinen sai myös isosti vastuuta. Hän hyökkäsi Hokin viime kauden kahden tehokkaimman hyökkääjän, Tuomas Komulaisen ja Samu Pyykkösen, kanssa samassa ketjussa.

Jokinen kiitti vastuusta ja oli joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja harjoituskaudella tehoilla 1+5.

– Kyllä tuossa on kiva pelata. Pitäisi saada pisteitäkin tehtyä, kun on niin hyviä pelimiehiä vieressä, hän kehaisee kainuulaisia ketjutovereitaan.

Alkavan kauden tavoitteet hän pitää yksinkertaisina.

– Henkilökohtaisesti tavoitteena on parantaa aika paljonkin siitä viime kaudesta. Joukkueena tietysti tavoitteena olisi myös pärjätä hyvin.

 

Kauden avausviikonloppu:
Pe 24.9.2021 klo 18.30 Hokki – RoKi
La 25.9.2021 klo 17.00 Hokki – JoKP

Osta liput TÄSTÄ!