Janne Pälve loppukauden lainasopimuksella Hokkiin

Kajaanin Hokki vahvistuu Oulun Kärppien sopimuspelaaja Janne Pälveellä. Viime keväänä Nuorten SM-liigan parhaaksi puolustajaksi valittu Pälve vahvistaa Hokkia loppukauden ajan.

Hokki lainaa Kärppien sopimuspuolustaja Janne Pälveen loppukauden ajaksi. 22-vuotias Kärppä-kasvatti pelasi alkukauden Mestistä TUTOssa, jossa hän teki pelaamissaan otteluissa tehot 1+2.

192-senttinen ja 84-kiloinen Pälve pelasi koko junioriuransa Kärppien organisaatiossa. Viime kaudella Pälve voitti Nuorten SM-liigassa sekä puolustajien piste- että syöttöporssin ja hänet valittiin kauden tähdistökentälliseen. Myöskin sarjan parhaaksi puolustajaksi valittu Pälve sijoittui komeasti koko sarjan pistepörssissä sijalle 11 tehden 44 otteluun tehot 10+33=43. Myös pudotuspeleissä Pälve onnistui pelaamaan lähes piste per peli tahtia, kun hän kirjautti Kärppien viidesssä pudotuspeliottelussa tehot 2+2=4.

– Pälveen hankita tulee meille tarpeeseen, sillä Hyvärinen on sivussa loppukauden, Santanen on ollut sivussa jo jonkin aikaa ja lisäksi Määtän Ville lähtee tammikuussa armeijaan. Hänellä on hyvät näytöt viime kaudelta A-junioreista ja tällä kaudella hän on saanut jo Mestis-pelejä alle, joka on tietysti hyvä asia, Hokin päävalmentaja Petri Mattila kuvailee.