Jari Viuhkola vahvistamaan Hokkia

Jääkiekon Mestiksen runkosarjassa sijalla kolme majaileva Kajaanin Hokki saa riveihinsä kovan luokan vahvistuksen, kun keskushyökkääjä Jari Viuhkola liittyy kajaanilaisten riveihin. Viuhkolan sopimus kestää 16.1. saakka, mutta pelaajalla on oikeus siirtyä ulkomaille tai Liigaan.

Urallaan peräti 659 liigaottelua pelannut Jari Viuhkola vahvistaa Kajaanin Hokkia. 34-vuotiaan Viuhkolan sopimus ulottuu 16. tammikuuta asti, mutta pelaajalla on oikeus siirtyä ulkomaille ja Liigaan.

– Tämä on iso asia Mestikselle, seuralle ja etenkin kainuulaiselle kiekkoyleisölle, Hokin pelaajakoordinaattori Joonas Karjalainen myhäilee.

– Iso kiitos kuuluu hankinnan mahdollistaneille kainuulaisille yrityksille. Ilman heidän panostaan tämä sopimus ei olisi ollut mahdollinen, Karjalainen kiittelee.

Viuhkolan on pelannut urallaan neljä kertaa MM-kisoissa keväillä 2004-2007. Keväällä 2006 Viuhkola juhli leijonapaidassa MM-pronssia ja keväällä 2007 MM-hopeaa. Kaiken kaikkiaan Viuhkola on pelannut urallaan 39 A-maaottelua.

Viuhkola on voittanut pitkällä ja menestyksekkäällä liigaurallaan viisi Suomen mestaruutta Oulun Kärppien paidassa. Kärppä-legenda on päässyt nostamaan mestaruuspokaalia keväällä 2004, 2005, 2007, 2008 ja 2014. Lisäksi Viuhkolan palkintokaapista löytyvät kaksi SM-hopeaa sekä yksi SM-pronssi.

Pelaamissaan 659 liigaottelussa Viuhkola on iskenyt tehot 146+324=470. Viuhkola on valittu kahdesti Liigan tähdistökentälliseen ja lisäksi Viuhkola voitti keväällä Liigan pudotuspelien pistepörssin.

Hokin ottelut jatkuvat tulevalla viikolla kahdella kotiottelulla. Linnapaidat kohtaavat keskiviikkona SaPKon ja perjantaina Kiekko-Vantaan.

Viuhkolan sopimuksen mahdollistivat:

Scandic Kajanus

scandic

Seripoint

 

 

seripoint

Ykkösmetalli

Ykkösmetalli

Kainuun Pultti

Pultti

Paslode

Paslode

Kajaanin rakennusremontti Oy A Klemetti

Teboil Purola Witikka Oy

Suomen Kalustemyynti Oy

Autotalo Hartikainen/Mercedes Benz

JAA Disain