Jarkko Kyllönen Hokin pelaajatarkkailijaksi

Kajaanin Hokki on pestannut taustoihinsa Jarkko Kyllösen. Kyllönen toimii Hokissa pelaajatarkkailijan nimikkeellä.

Kyllösen, 35, tavoitteena on toimia valmennuksen ja urheilutoimenjohtajan tukena muun muassa tulevissa pelaajahankinnoissa.

– Pyrin tuomaan oman panokseni urheilupuolelle ja etsimään joukkueeseen Hokin näköisiä urheilullisia sekä tavoitteellisia pelaajia. Tehtäviini kuuluu muun muassa Mestiksen ja muiden sarjojen seuraaminen tulevien kausien pelaajahankintoja silmällä pitäen, Kyllönen sanoo.

– Odotan innolla, että pääsemme yhdessä rakentamaan kilpailukykyistä ja urheilullisista Hokkia. Haluan kehittyä kokonaisvaltaisesti jääkiekon osaajana ja tulevaisuudessa myös valmentaminen kiinnostaa minua, hän jatkaa.

”Jarkolla on iso Hokki-sydän”

Hokki on jo aiemmin hankkinut taustaorganisaatioon Mikko Korhosen vastaamaan fysiikkavalmennuksesta sekä Hannu Laakkosen mentaalivalmennuksesta. Kyllönen tuo lisää osaamista Hokin urheilupuolelle.

– Panostamme urheilupuoleen ja olemme jo aikaisemmin saaneet Mikon sekä Hannun mukaan valmennustiimiin. Nyt saamme Jarkon myötä yhden vahvistuksen lisää taustalle, Hokin urheilutoimenjohtaja Joonas Karjalainen toteaa.

– Jarkon tulosta mukaan toimintaan on keskusteltu jo pidempään ja saimme nyt vietyä asiat maaliin. Jarkolla on iso Hokki-sydän ja on hieno homma, että saadaan Jarkko mukaan hommiin.