Jere Saastamoinen jää pois Hokin työtehtävistä

Kajaanin Hokin viestintä- ja tapahtumapäällikkö Jere Saastamoinen jää pois Hokin organisaatiosta.

Saastamoinen siirtyy uusiin työtehtäviin Etelä-Suomeen.

– Jeren lähtö on meille valitettava menetys, mutta toki ymmärrämme hänen halun mennä uralla eteenpäin. Hokki kiittää Jereä vuosia kestäneestä työstä seuran eteen, puheenjohtaja Pasi Halonen kiittää.

Saastamoisen Hokki-taival alkoi vuonna 2002 Hokin junioreista. Vuonna 2013 hän siirtyi mukaan edustusjoukkueen toimintaan.

– Lopetin pelaamisen B-junioreissa vuonna 2013, jonka jälkeen lähdin hetken mielijohteesta mukaan Hokin mediahommiin. Sillä tiellä ollaan edelleen ja päivääkään en vaihtaisi pois. Nyt oli kuitenkin oikea hetki lähteä uusiin haasteisiin, Saastamoinen sanoo.

– Paljon on saatu kahdeksan vuoden aikana edustuskiekon parissa aikaiseksi ja tässä on seuraavilla henkilöillä hyvä pohja lähteä jatkamaan työtä. Seura jää sikäli hyvään tilanteeseen, että velkaa ei ole ja tulevaisuus näyttää positiiviselta.

Saastamoinen on toiminut muun muassa Hokin tiedottajana, mediavastaajana, kotiotteluiden selostajana ja viimeisimmässä pestissä seuran palkkalistoilla viestintä- ja tapahtumapäällikkönä.

– Tulen jatkossakin seuraamaan Hokin otteita tiiviisti, mutta tällä kertaa etäkannattajan roolissa. Kiitos kaikille matkassa mukana olleille, olette tehneet vuosien aikana hienoa työtä seuran eteen ja ilman takana olevaa yhteisöä Mestiksen pelaaminen ei olisi mahdollista Kajaanissa. Ja lisää tekijöitä edelleen tarvittaisiin.

– Erityisesti Sirviön Epille on pakko nostaa isosti hattua: Epi painaa pitkää päivää seuran eteen isolla sydämellä ja on mahdollistanut myynnillään Hokin olemassaolon yli 20 vuotta. Nyt kun hommaa on päässyt seuraamaan läheltä, niin arvostus on vain noussut ja ilman Epin neuvoja olisi itselläkin mennyt monta kertaa sormi suuhun.

Hokki on etsinyt uutta toimitusjohtajaa ja neuvottelut ovat loppusuoralla.