Jesse Puljujärvi kolmen pelin lainalle Hokkiin

Oulun Kärppien superjunnu Jesse Puljujärveä pelaa seuraavat kolme ottelua Kajaanin Hokin paidassa.

Mestiksen sarjanelonen Kajaanin Hokki lainaa Oulun Kärppien 16-vuotiasta Jesse Puljujärveä. Puljujärven lainapesti kattaa tulevan peliviikon kolme ottelua.

Jesse Puljujärvi hyökkää Hokissa seuraavat kolme ottelua. Kuva: liiga.fi

Jesse Puljujärvi hyökkää Hokissa seuraavat kolme ottelua. Kuva: liiga.fi

Kesän 2016 NHL-draftin kuumimpiin nimiin kuuluva Puljujärvi on entuudestaan tuttu nimi kajaanilaisyleisölle, sillä Puljujärvi pelasi Hokissa ennen joulutaukoa kymmenen ottelua. TIHC-kasvatti rohmusi otteluissa tehot 6+4 tehosaldon ollessa +4.

190-senttinen ja 89-kiloinen laitahyökkääjä pelasi vuodenvaihteessa alle myös 20-vuotiaiden MM-kioissa Kanadassa. Nykyisistä Hokki-pelaajista myös Antti Kalapudas oli mukana kisoissa.

Puljujärvi on pelannut tällä kaudella 20 liigaottelua, joissa on syntynyt tehot 4+6. Lisäksi Puljujärvi on pelannut Kärppien A-junioreissa 11 ottelua tehoin 12+6.

Puljujärvi kuuluu Kärppien nimeämiin viiden nuoren pelaajan joukkoon, jotka voivat liikkua siirtorajan sulkeuduttua Liigan ja Mestiksen välillä.

Puljujärvi liittyy joukkueen mukaan tiistain iltaharjoituksissa ja on mukana keskiviikon SaPKo-ottelussa. Puljujärvi pelaa ottelussa Hokin ykkösketjussa yhdessä Balazs Sebokin ja Niko Saarenpään.

Keskiviikon SaPKo-ottelun lisäksi Hokki kohtaa perjantaina vierasottelussa Peliitat ja lauantaina kotiottelussa TUTO Hockeyn.