Jesse Väkelä Hokkiin

Vaasan Sportin sopimuspelaaja Jesse Väkelä liittyy Kajaanin Hokkin loppukaudeksi lainalle. Väkelä on joukkueen vahvuudessa heti joulutauolta palatessa.

Vaasan Sportin Jesse Väkelä liittyy Hokkiin loppukauden kattavalla lainasopimuksella. Kajaaniin Väkelä saapuu jääkiekon lisäksi asepalveluksen takia, kun mies astuu palvelukseen tammikuun alussa. Kuluneen kauden aikana myös Kokkolan Hermeksen paitaa kantanut Väkelä liittyy Hokin harjoitusvahvuuteen joukkueen palatessa joululomalta.

— Yhtä puolustajaa ollaan haettu, että saataisiin riittävästi leveyttä kevättä silmällä pitäen. Loppusyksystä nähtiin, kun (Taneli) Siikaluoma ja (Ville) Vittaniemi putosivat sairaslistalle ja (Sakari) Turtiainen oli sairaana niin heti oltiin viidessä pakissa. Vaikka kahdeksan pakkia oli, niin kun kaksi putosi sairaslistalle ja yksi sairastui niin (Samu) Pyykkönen joutui vetämään SaPKo- ja Jokipojat-ottelut pakkina. Mitä tahansa voi tapahtua, joten on hyvä olla särkymävaraa tuolla joukkueessa, kommentoi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

Mestiksessa pelaamissaan 39 pelissä Väkelä on kasannut itselleen tehot 0+6, edustaen Hermeksen lisäksi myös Peliittoja. Liigassa Väkelä on edustanut Sportia yhteensä 16 ottelun verran, joissa hän on iskenyt yhden maalin.

— Väkelä on oikealta ampuva, hyvä ja kova peruspuolustaja. Niitähän joukkue aina tarvitsee, arvioi Laukkanen Väkelää.

Jesse Väkelä edustaa Hokkia loppukauden ajan.

Jesse Väkelä edustaa loppukauden ajan Hokkia.