Jouko Palorinne Hokin toimitusjohtajaksi

Jouko Palorinne on Kajaanin Hokin uusi toimitusjohtaja. Palorinne aloittaa tehtävässään 1. lokakuuta.

Palorinne tulee Hokin toimitusjohtajan pestiin vankalla kokemuspohjalla, sillä hän on toiminut pian 30 vuoden ajan urheilu- ja tapahtumamarkkinoinnin parissa.

Kokemusta on kerennyt kertyä muun muassa Kajaanin Hakasta, Joensuun Mailasta ja Kiteen Pallon parista. Jääkiekon puolella ”Jokkeri” oli osaltaan järjestämässä SaPKon 80-vuotisjuhlaottelua, joka pelattiin ulkojäätapahtumana Jukureita vastaan helmikuussa 2009.

– Olen tietenkin innostunut. Pääsen tekemään hommia kotikaupungissa, joka on aina mahtavaa. Tämän tasoisia tämän alan hommia ei ole kovin paljoa tarjolla koko maakunnassa, ja kun tulee valituksi työhön, niin silloin haasteeseen pitää tarttua, Palorinne myhäilee.

Palorinne kertoo tulevansa seuraan kehittämään mahdollista uutta liiketoimintaa ja vahvistamaan nykyistä toimintaa.

– Sirviön Epi on tehnyt hyvää työtä ja tulen hänelle kaveriksi tekemään yhteistyökumppanipuolta ja myös markkinointia omalla tavallani yhteistyössä Hokki hallituksen kanssa, hän kertoo.

Niin jalkapallon, pesäpallon kuin lentopallonkin parissa työskennellyt Palorinne uskoo kokemuksensa auttavan Hokin taustoilla työskentelyä.

– Urheilumarkkinoinnissa ja seurajohtamissa on periaatteessa samat lainalaisuudet joka paikassa, laji on vain eri. Olen tehnyt sitä niin joukkue- kuin yksilöurheilulle, niin sen puolen tiedän aika vahvasti.

 

Lisätietoja:
Jouko Palorinne
044 058 4837