Juha Juntusesta Hokin kehityspäällikkö

Juha-Juntunen-1024x683

Suomussalmelaissyntyinen Juha Juntunenon valittu Kajaanin Hokin kehityspäälliköksi. 26-vuotias Juntunen on pelannut jääkiekkoa Suomussalmen Palloseurassa, Hokissa A- ja B-junioreissa sekä SaiPan A-junioreissa yhden kauden. Juntunen on opiskellut Hollannissa ammattikorkeakoulussa, missä hän erikoistui urheilujohtamiseen.Hollannissa Juntunen perehtyi urheilujoukkueiden toimintaan ja yhteistyökumppanuuksien solmimiseen. Lisäksi hän pelasi jääkiekkoa Hollannissa yhden kauden. Tuoreen kehityspäällikön innokkuus vakuutti valitsijat heti.

– Kehityspäällikön tehtävään löytyi innokas tekijä ja jääkiekkomies suoraan Hollannista. Heti kun tapasin Juhan sanoin, että siinä on kaveri, joka on intoa täynnä. Juhalla on halua kehittää toimintaa, kuten pelitapahtumaa ja markkinointia, tähän päivään, iloitsee puheenjohtaja Esko Karjalainen.

Karjalainen paljastaa, että uuden kehityspäällikön suhteen seuralla on pidemmän linjan suunnitelma.

– Pikkuhiljaa kehitämme Juhasta uutta toiminnanjohtajaa. Nyt täytyy pitää hyvä huoli uudesta kehityspäälliköstä unohtamatta muita tekijöitä. Meidän pitää puhaltaa yhteen hiileen, Karjalainen painottaa.

Huhtikuussa kehityspäällikkönä aloittanut Juntunen on innoissaan uudesta pestistä ja sen tuomista haasteista.

– On hienoa päästä kokeilemaan, miten minun tuomat asiat lähtevät täällä rullaamaan. Kaikilla on varmasti hyviä ideoita ja minun tavoite on toteuttaa näitä ideoita. Suunnittelut on suunniteltu ja pääpaino on nyt siinä, että tehdään ja kokeillaan. Toivottavasti ihmiset huomaavat Kajaanissa, että Hokki näkyy yhä enemmän katukuvassa ja että ottelutapahtuma kehittyisi eteenpäin, Juntunen kertoo.